wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Tegels & plavuizen - Pagina: 1

 
Zilly Classic gietvloerDe funtie van de vloer

De vloer in de woonkamer zet de toon voor het hele interieur. De inrichting kan met een gerust hart sober worden gehouden, in combinatie met een meer uitgesproken vloer. Dat kan bijvoorbeeld met stoere houten planken of natuursteen.

lees meer
BonaparteVloeren trends: Keus te over!

De vloer is bepalend voor de sfeer in een ruimte. Hoe mooi de meubelen ook bij elkaar passen, in combinatie met een verkeerde vloer is het interieur niet in balans. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, komt het goed uit dat individualiteit benadrukt wordt binnen het modebeeld op interieurgebied.

lees meer
BelakosVloeren de 4 elementen

De vloer is de basis van je interieur, zo simpel is het. Ze moet passen bij het huis én bij je eigen persoonlijkheid. De vier elementen - aarde, water, lucht en vuur - komen daarbij telkens terug. Wat wordt het? Aarde in de vorm van steen? Gladde materialen met de glans van water? Lucht, de oerbron van levendig hout? Of toch de vurige warmte van tapijt?

lees meer
Quick StepVloeren van natuursteen

Vloeren van natuursteen en plavuizen zijn zo oud als de mensheid. Maar de techniek van fotoprints opent de weg naar meer dessins en verrassende look-alikes

lees meer
VloerentrendsVloerentrends 2009 Durf!

Bij de keuze voor een vloer ga je niet over één nacht ijs. Immers, de vloer bepaalt voor een groot deel de sfeer van het interieur en gaat vaak jaren mee.

lees meer
BruynzeelWelke vloer waar?

Elke ruimte heeft zo zijn eigen karakteristieke kenmerken en stelt andere eisen aan de vloer. Belangrijk is ook de sfeerbepalende kwaliteit van een vloer

lees meer
Vloeren trendsDe keus van de vloer

lk interieur begint bij de keuze van de vloer. Maar hoe kies je nu uit de vele mogelijkheden dé vloer die bij je past?

lees meer
BelakosDe vloer en je interieur

Elk interieur begint bij de keuze van de vloer. Maar hoe kies je nu uit de vele mogelijkheden dé vloer die bij je past? Ga je voor trendy, modern, klassiek, romantisch, landelijk of kies je voor basic? Kies je een harde vloer, een zachte vloer of houten vloer?

lees meer
Quick StepQuickStep Leisteentegel

De laminaattegels uit het Quick-Step gamma worden vanaf dit jaar gepresenteerd onder de naam Quick-Step Quadra. Quick-Step laminaattegels vormen in een keuken, inkomhal, bureau of eetkamer- een sfeervol en praktisch alternatief.

lees meer
Tegels Spelen met tegels

Vooral grootformaattegels, zowel vierkant als langwerpig, worden op wanden en vloeren nog steeds veelvuldig toegepast.

lees meer
Quick StepOver vloeren en muren

Voor de look en feel van je badkamer zijn vloeren en wanden belangrijk. Hiermee kun je de sfeer echt vorm geven door bepaalde kleuren of materialen te gebruiken.

lees meer
Bisazza mozaiek badkamerMozaïek wand & vloer

Op zoek naar iets anders dan de doorsnee badkamertegels? Dan kan mozaïek uitkomst bieden: het loont zich perfect om ronde vormen mee te betegelen, inclusief het sanitair zelf.

lees meer
Glazen badkamervloerBadkamervloer - Glas

Glas is een ideaal materiaal in de badkamer. Het neemt geen water op, is gemakkelijk schoon te maken en heeft een briljante glans. Bovendien geleid glas geen elektriciteit.

lees meer
gratis roomplanner
Handyfloor


Gratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie