wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Tegels & plavuizen

 
Patchwork op de vloerPatchwork cement tegels
Tegels zijn de ideale basis voor je interieur. Tegels combineren uitstekend met vloerverwarming, zijn makkelijk te reinigen en zijn kras- en slijtvast. En wat tegels helemaal geweldig maakt, is dat je er eindeloos mee kunt variƫren en combineren.
Patchwork op de vloer
vloertegels trends 2016Vloertegeltrends 2016
Ben je op zoek naar een duurzame vloer voor in de keuken, woonkamer of badkamer? Wil je een vloer die gemakkelijk in gebruik is en ook nog kras en stoot bestendig is? Denk dan eens aan een tegelvloer.
Lees meer
Gratis vloerenbrochures
Gratis woonmagazine
Wat kosten natuursteen tegels?Wat kosten natuursteen tegels?
Veel mensen denken nog steeds dat natuursteen tegels duur zijn. Maar klopt dat wel? En waarom kost de ene tegel meer dan de andere? Wat kost het leggen van een natuursteen vloer? Hier vindt je alles op een rijtje:
Lees meer
Leisteen tegels Nibo StoneLeisteen tegels Nibo Stone
Leisteen vloertegels zijn in 2016 helemaal hip. Ze horen thuis in de huidige tijdgeest waarin steeds vaker wordt gekozen voor natuurlijke en duurzame materialen. Leisteen tegels gaan je levenlang mee en zijn heel geschikt voor in je woonkamer en keuken, maar ook voor de badkamer of buiten op het terras.
Leisteen tegels
Natuursteen vloer; do's en dont'sNatuursteen vloer; do's en dont's
Bij de aanschaf van een natuurstenen vloer is het dus belangrijk dat je niet alleen rekening houdt met je persoonlijk smaak, maar ook met de ruimte waar de vloer komt te liggen en de samenstelling van je gezin.
Lees meer
gratis woonbrochures
Vloeren met een verhaalVloeren met een verhaal
Met de nieuwe collecties Solids en Scenes laat tegelproducent Mosa zijn talent voor design zien. Bij Solids in het groot, met robuuste formaten die een verhaal vertellen over de voegen heen.
Lees meer
KemieCeramistone als vloer of terras

Het keramische plaatmateriaal Ceramistone wordt vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen. Door de unieke eigenschappen is het materiaal uitermate geschikt als keukenblad.

Lees meer
Tegels en plavuizenTegels en plavuizen

Tegels en ook plavuizen hebben alles in huis om van de vloer een eyecatcher te maken. De kleurenrijkdom en de verscheidenheid aan structuren en afmetingen kenmerken de veelzijdigheid van dit product. Mediterraan, Moors of juist uiterst modern en monumentaal dankzij look-alikes en grootformaten.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Nieuwenhuizen natuursteenTrends in natuursteen

De trends in natuursteen verschuiven naar een natuurlijke, meer robuuste look. Fluwelig gezoet hardsteen en breukmaterialen als leisteen zijn razend populair. Bij de marmers gaat de aandacht uit naar bijzondere structuren.

Lees meer
BeltramiNatuursteen vloer

Er zijn veel verschillende soorten natuursteen; marmer, graniet, travertin, leisteen, kwartsiet, granito, kalkzandsteen. Juist omdat het uit de natuur komt is geen enkele steen hetzelfde.

Lees meer
Mosa natuursteenNatuursteen badkamervloer

Naast de tegels, is natuursteen populair als bekleding van de badkamervloer. Natuursteen geeft een natuurlijke, rijke uitstraling en past in nagenoeg elke badkamerstijl.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
NibostoneNatuursteen leeft

Iedere stijlliefhebber is het erover eens. Een mooi interieur creëer je niet alleen met stijlvolle meubelen en decoraties. Minstens zo belangrijk is de vloer, want die bepaalt voor een groot deel het karakter van de woning.

Lees meer
Villeroy & Boch Nature sideVilleroy & Boch Nature side

Leven in harmonie met de natuur is ook het thema van het zeer bijzondere tegelconcept Nature Side. Binnen dit concept zien we tegels met een hout-look. De hoogwaardige keramische tegels zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en bieden veel voordelen

Lees meer
Quick StepVloer als sfeerbepaler

Elke ruimte heeft zo zijn eigen karakteristieke kenmerken en stelt andere eisen aan de vloer. Belangrijk is ook de sfeerbepalende kwaliteit van een vloer. Sommige vloeren drukken een uitgesproken stempel op het interieur: nostalgisch, stoer, industrieel, exotisch, mediterraan of juist hypermodern.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplanner
Handyfloor


Gratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie