JAB ntroduceert hoogpolige tapijten mét strepen voor een zacht rijkelijk gevoel onder je voeten

Niets heerlijker dan blootsvoets op tapijt wandelen. Met de nieuwe collectie van hoogpolige tapijten geeft JAB Teppiche Anstoetz, een dochter van het bekende kwaliteitsmerk van interieurstoffen, dit luxueus gevoel nog een extraatje. Voortaan bestaan de kamerbrede langharige tapijten immers ook mét strepen. Getuige nieuwkomer Moda Stripes.

Met Moda Stripes doorbreekt JAB Anstoetz een lange traditie. Tot nog toe waren de kamerbrede hoogpolige tapijten enkele in effen varianten te verkrijgen. Maar daar komt nu dus verandering in met brede streeppatronen (30 of 50 cm) in twee combinerende kleuren.

Moda Stripes omvat vijf langharige modellen met verschillende poolhoogte, kleur en draaddikte. Stuk voor stuk zijn de designtapijten een lust voor het oog. Bovendien zien ze er niet alleen goed uit, ze zorgen ook voor een luxueus en zacht aanvoelen. Kortom, onweerstaanbaar om blootsvoets op te wandelen. Riva, Sita, Pira, Vela en Bora - beschikbaar op een breedte van 5 meter in plaats van de gebruikelijke 4 - zijn afgewerkt met een boord in alcantara en een textielrug.lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen