Dit is een hit. Een nummer dat iedereen kent, iedereen meefluit, niemand onberoerd laat. Gezellig, levendig, warm. Iets voor op je ipod tijdens een onbekommerde treinreis, iets voor in de auto op weg naar een etentje bij vrienden. Zo is Kira, het nieuwe tapijt van Bonaparte: altijd welkom en makkelijk in de omgang.

Kira is een eerlijk tapijt, modern en fris in duo-tint uitgevoerd. Comfortabel van oppervlak en door het brede kleurpalet overal in huis toepasbaar. Het warme Kira is sterk in de middentinten als het gangbare Nougat, Beige of Teddy. Toch ontbreken ook opvallende accenten als het fonkelrode Grenadine niet. Egaal of gecombineerd gelegd: het soepele Kira voelt zich overal thuis.

En niet voor niets is deze hit geproduceerd in de studios van Bonaparte: de hoge kwaliteit garens en de modernste productietechnieken garanderen een jarenlang gebruiksgemak. Kira heeft de vanzelfsprekende kwaliteit die u van Bonaparte gewend bent.

Kira hoeft met een consumentenadviesprijs van € 19,75 per vierkante meter ( € 79,- m1/400 cm, € 98,75 m1/500 cm) voor niemand onbereikbaar te zijn. Een tapijt met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Vandaar dat we met recht kunnen zeggen...

Bonaparte Kira: gezellig en makkelijk in de omgang!lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen