wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Tapijt - Pagina: 4

 
Heuga tapijtSmartSteps van Heuga

Met de introductie van SmartSteps biedt Heuga als eerste een combinatie van harde en zachte trendy tegels voor elke woning. Met deze nieuwe lijn eigentijdse modulaire tapijttegels van Heuga is het leggen van een eigen ontwerp nog eenvoudiger.

lees meer
Tapijt HeugaOntwerp je eigen designvloer

Zacht, warm en trendsettend: Heuga is er in vele kleuren, ontwerpen, patronen en stijlen die uitstekend passen in elke woonkamer.

lees meer
HeugaBehoefte aan inspiratie?

Heugas Design Assistent biedt praktische en inspirerende tips bij het samenstellen en ontwerpen van een eigen vloer. Met de modulaire vloeroplossingen van Heuga zijn de designmogelijkheden oneindig. Iedereen kan zijn of haar eigen creativiteit, smaak en stijl hierin kwijt.

lees meer
Desso tapijtTapijt 100% wollig wol

Luxe breisels van mooie wol, romantisch gehaakte plaids en warme wollen doeken zullen deze herfst en winter de woonkamers sieren en verwarmen.

lees meer
Desso tapijtNieuwe “Royal” collect

De nieuwe hoogpolige tapijtcollectie Royal, bestaande uit vijf nieuwe kwaliteiten, Perla, Royal Diamond, Chrystal, Smaragd en Inova, kenmerkt zich door een luxueuze touch en een rijke warme uitstraling.

lees meer
Desso tapijtWollen tapijt met stoere look

Goya is de naam van een nieuw wollen tapijt dat zich kenmerkt door een stoere en robuuste look. Goya is gemaakt van zuivere wol en valt op door de bijzondere structuur.

lees meer
Desso tapijtEen diva over de vloer

De kleurlijn is fris en modern en de two-tone karakteristiek is goed zichtbaar. Het resultaat van de restyle is een zeer mooi, modieus tapijt met een luxe uitstraling en verkrijgbaar in 15 kleuren.

lees meer
Parade tapijtCartouche rolt de loper uit

Luxe in het interieur is steeds vaker zichtbaar en voelbaar, met name door het gebruik van fraai en luxe tapijt. Tapijt kopen doe je echter niet dagelijks, het is dus van belang dat je zeker weet dat je de goede keuze maakt.

lees meer
BonaparteTapijt Bonaparte Vincent

Kleur, contrast, beweging: het palet van de schilder was de inspiratie voor een nieuwe kwaliteit van Bonaparte. Vincent. Intens en vol van kleur, met een speelse pool die door het gebruik van een enkele fonkelende draad sprankelt als het leven zelf.

lees meer
Bonaparte3 nieuwe Bonaparte tapijten

Een modern tapijt met stevige wortels in de traditie. Met de structuren en de kleuren van de natuur; rul als aarde, rond als kiezel, gevlochten als biezen matten.

lees meer
Bonaparte KiraBonaparte Kira

Dit is een hit. Een nummer dat iedereen kent, iedereen meefluit, niemand onberoerd laat. Gezellig, levendig, warm. Iets voor op je ipod tijdens een onbekommerde treinreis, iets voor in de auto op weg naar een etentje bij vrienden.

lees meer
BonaparteBonaparte Jeans

Een tikje stoer. Een tikje apart. Maar vooral: makkelijk in het gebruik. Dat is het nieuwe no-nonsense-tapijt van Bonaparte: Jeans. Een tapijt dat zit als een stevige broek, als een makkelijke trui, als dat ene jasje waarin je zoveel hebt meegemaakt.

lees meer
BonaparteTapijt Bonaparte Cosmic

Ga achteroverliggen in het koele gras. Een duizeling bevangt je als je de sterrenhemel inkijkt. Diepte. Fluweelzacht zwart. Fonkelingen. Kijk goed: de sterren hebben kleuren. Helder als ivoor.

lees meer
Freek tapijtOutdoor carpet Freek®

Freek® is een kleurrijk outdoor carpet dat zacht aanvoelt en gemaakt is van aaibare zachte maar zeer duurzame vezels die bestand zijn tegen regen en zonneschijn

lees meer
BonaparteTapijt Bonaparte Enjoy

Het nieuwe Enjoy van Bonaparte neemt je mee door een continent van kleur: de zinderende tinten van de bush, de spetterende kleuren van de markten en de dorpjes, het sprekende koloriet van de overweldigende natuur...

lees meer
Bestwool CarpetsHarde feiten over zachte vloeren

Tapijt is een mooi product. Tapijt is comfortabel, warmte-isolerend en geluiddempend. Daarnaast is tapijt stroef en dus veilig.

lees meer
Desso AsteranneKleur is terug van weggeweest!

Kleur is terug van weggeweest! We zien niet alleen opvallende kleuren op de catwalk, maar ook in nieuwe interieurcollecties. Tapijtcollectie Asteranne 50 van DESSO is daar €" met 50 verschillende tinten - een goed voorbeeld van.

lees meer
Desso AirmasterNieuw tapijt verbetert luchtkwaliteit

Naast het creëren van een moderne en mooie vloer is DESSO Airmaster er ook om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren! Het nieuwe tapijt Airmaster is stylish én zorgt voor gezondere binnenlucht.

lees meer
BonaparteEen vloer om te verleiden

Op zoek naar een romantische sfeer in huis? Met de nieuwe tapijtcollectie KIRAS DREAM van Bonaparte creëer je een zachte basis voor jouw droominterieur!

lees meer
TapijtTapijt Balsan Silvercare

Balsan tapijt brengt samen met Belakos Carpets gezonde revolutie op Nederlandse tapijtmarkt

lees meer
gratis roomplanner
Handyfloor


Gratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie