wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Tapijt

 
TapijtRespect voor de natuur
Creëer een natuurlijke basis in huis met een duurzaam gemaakt sisaltapijt. De grof geweven structuur in natuurlijke tinten geeft het interieur een stoere look met een tropisch tintje.
Lees meer
TapijtStoer! Denim blauw
Creatieve vloerontwerpen geven een upgrade aan je interieur. Interieurarchitect Odette Ex ontwierp de Desso&Ex tapijtcollectie met verschillende dessins en patronen in vier kleurgroepen die onderling met elkaar gecombineerd kunnen worden.
Lees meer
Gratis vloerenbrochures
Gratis woonmagazine
TapijtZacht is de nieuwe luxe
Je neemt een kleed of kamerbreed tapijt omdat je op zoek bent naar meer warmte, sfeer, comfort en een betere akoestiek in huis. B.I.C. Carpets staat internationaal bekend voor het vervaardigen van hoogwaardige tapijten volgens de Wilton weefmethode.
Lees meer
Vloerkleden trendsVloerkleden trends
Het vloerkleed is de laatste jaren weer zeer populair geworden. Voor elk interieur is wel een passend exemplaar te vinden. Maar welk kleed past nu het best bij jou? Ik zet in dit blog bericht de meeste populaire vloerkleden op een rij.
Lees meer
Ode aan het vloerkleedOde aan het vloerkleed
Even leek het erop dat de lente dichtbij kwam. Ik baal dan ook van het herintreden van het winterse weer. Binnen is het lekker warm. Alhoewel mijn parketvloer bij gebrek aan vloerverwarming koud aan voelt. Ik ben opgegroeid met tapijt, ik ging zelfs met mijn vader mee op karwei om tapijt te leggen
Lees meer
gratis woonbrochures
Desso denim Jeans en RidgeDesso denim Jeans en Ridge
Geen textiel meer iconisch dan denim, de meest gedragen stof ter wereld. Geïnspireerd op de vele uitstralingen van denim heeft tapijtproducent Desso, onderdeel van Tarkett, een nieuw product ontworpen: Jeans.
Desso denim
Een unieke vloerontwerpEen unieke vloerontwerp
Wil jij iets anders met je interieur? Iets dat de sfeer in één keer verbetert? Kijk dan eens naar de vloer. Het is niet voor niets dat in alle woonstijlen de vloer steeds meer aandacht krijgt, het is de basis voor elke leefruimte
Lees meer
Desso EssentialsDesso Essentials
Desso brengt met nieuwste collectie ode aan essentie van design Collectie Essentials creëert gevoel van déjà vu door combinatie oud en nieuw
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Mix and Match met DessoMix and Match met Desso
Met een creatief vloerontwerp komt je interieur meteen tot leven. In de nieuwste woontrends is de vloer hét uitgangspunt voor de rest van de inrichting.
Lees meer
Nieuwe look met klein budgetNieuwe look met klein budget
Eens in de zoveel tijd krijg je het op je heupen. Dan ben je toe aan iets nieuws en zou je het liefst je hele interieur vervangen. Een blik op je banksaldo kan echter snel een einde maken aan die plannen.
Lees meer
Desso Studio Nature tapijtDesso Studio Nature tapijt
Een botanisch interieur is een van de belangrijkste woonmodetrends van het moment. Met de nieuwe Studio Nature tapijtcollectie van DESSO leg je de basis voor een groene oase in huis.
Desso
Volg Wonenonline op Instagram
Een karpet geeft sfeer en karakterEen karpet geeft sfeer en karakter
Er zijn oneindig veel karpetten om je interieur sfeer en karakter te geven. Hoe kies je nu het juiste karpet en waar moet je opletten als je een karpet aan wilt schaffen?
Lees meer
Monochroom interieur trendMonochroom interieur trend
De Monochroom stijl is een trend en kenmerkt zich door een zwart-wit kleurenpalet als basis en zachte materialen met een fijne structuur. Zachte materialen zijn onmisbaar in de nieuwste woontrends.
Lees meer
Een Perzisch tapijt onderhoudenEen Perzisch tapijt onderhouden
In Oosterse landen is het de gewoonte dat men in huis zijn schoenen uittrekt. Dat is niet voor niets. Vloerkleden die vervaardigd zijn van 100% natuurlijk materiaal zijn veel gevoeliger voor slijtage door straatvuil dan een tapijt van kunstmatige vezels.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplanner
Handyfloor


Gratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie