Onder de naam Eyecatcher lanceert Betonlook, specialist in gietvloeren, een compleet nieuwe vloer. Deze mystieke, fonkelende ondergrond is hot bij zowel architecten als consumenten. Eyecatcher valt zeker in het oog, vanwege de exclusieve schittering. Voor wie een beetje glamour in huis wil halen, is het al mogelijk deze diamant te bekijken bij Betonlook in Breda. De showroom, met als centrum een tunnel, nodigt uit om de vloer met haar omgeving optimaal te beleven. Hier is het mogelijk even weg te dromen de werelden te bezoeken die gekoppeld zijn aan deze tunnel.

Uniek en onderhoudsvriendelijk

Eyecatcher is een kunststof gietvloer, waarvan de basisgrondstof met afgewerkt wordt met een glamoureffect. Daarnaast is een gamma van zon dertig kleuren verkrijgbaar zodat elke vloer uniek is. Een Eyecatcher vloer is onderhoudsvriendelijk en in slechts vier dagen geplaatst over de bestaande vloer.

De toepassingen zijn uiteenlopend; van woonkamers en keukens tot winkels en horecagelegenheden. Deze nieuwe unieke must-have van Betonlook zult u steeds vaker aantreffen. En als u toch al toe was aan een nieuwe vloer, dan kan uw droomreis al beginnen op de website.lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen