wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Siergrind vloeren

 
Quick StepVloer als sfeerbepaler

Elke ruimte heeft zo zijn eigen karakteristieke kenmerken en stelt andere eisen aan de vloer. Belangrijk is ook de sfeerbepalende kwaliteit van een vloer. Sommige vloeren drukken een uitgesproken stempel op het interieur: nostalgisch, stoer, industrieel, exotisch, mediterraan of juist hypermodern.

Lees meer
Zilly Classic gietvloerDe funtie van de vloer

De vloer in de woonkamer zet de toon voor het hele interieur. De inrichting kan met een gerust hart sober worden gehouden, in combinatie met een meer uitgesproken vloer. Dat kan bijvoorbeeld met stoere houten planken of natuursteen.

Lees meer
Gratis woonmagazine
Gratis vloerenbrochures
Siergrind vloerenGrindvloer sterk steentapijt

Grindvloeren hebben een prettige no-nonsense uitstraling. Daarnaast heeft het materiaal een fors aantal praktische plussen. Omdat dit type vloer enorm sterk en slijtvast is, zijn er legio toepassingen. De creatieve mogelijkheden zijn de laatste jaren verruimd met metallic coatings, kiezel- en marmeroptiek.

Lees meer
BetonlookSiergrind vloer

Siergrind is de oudste van deze vloeren en bestaat uit grindkorrels die verbonden worden door een epoxyhars. De vloer heeft een open of dichte structuur en is zeer eenvoudig te reinigen.

Lees meer
Siergrind vloerEyecatcher, wie durft

Onder de naam Eyecatcher lanceert Betonlook, specialist in gietvloeren, een compleet nieuwe vloer. Deze mystieke, fonkelende ondergrond is hot bij zowel architecten als consumenten. Eyecatcher valt zeker in het oog, vanwege de exclusieve schittering.

Lees meer
gratis woonbrochures
BonaparteVloeren trends: Keus te over!

De vloer is bepalend voor de sfeer in een ruimte. Hoe mooi de meubelen ook bij elkaar passen, in combinatie met een verkeerde vloer is het interieur niet in balans. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, komt het goed uit dat individualiteit benadrukt wordt binnen het modebeeld op interieurgebied.

Lees meer
BelakosVloeren de 4 elementen

De vloer is de basis van je interieur, zo simpel is het. Ze moet passen bij het huis én bij je eigen persoonlijkheid. De vier elementen - aarde, water, lucht en vuur - komen daarbij telkens terug. Wat wordt het? Aarde in de vorm van steen? Gladde materialen met de glans van water? Lucht, de oerbron van levendig hout? Of toch de vurige warmte van tapijt?

Lees meer
VloerentrendsVloerentrends 2009 Durf!

Bij de keuze voor een vloer ga je niet over één nacht ijs. Immers, de vloer bepaalt voor een groot deel de sfeer van het interieur en gaat vaak jaren mee.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
BruynzeelWelke vloer waar?

Elke ruimte heeft zo zijn eigen karakteristieke kenmerken en stelt andere eisen aan de vloer. Belangrijk is ook de sfeerbepalende kwaliteit van een vloer

Lees meer
BelakosDe vloer en je interieur

Elk interieur begint bij de keuze van de vloer. Maar hoe kies je nu uit de vele mogelijkheden dé vloer die bij je past? Ga je voor trendy, modern, klassiek, romantisch, landelijk of kies je voor basic? Kies je een harde vloer, een zachte vloer of houten vloer?

Lees meer
Geesa Marcel Wanders HaikuGeesa & Marcel Wanders

De samenwerking tussen Geesa en Marcel Wanders heeft geleid tot een collectie badkameraccessoires met een internationale allure waarvan de fraai ontworpen details de hele badkamer naar een hoger niveau tillen.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
kiezels en keien inde badkamer Een kei van een tegel

De grindtegel kennen we allemaal. De eerste associatie leggen we met bestrating buitenshuis. Slechts weinigen zullen er voor kiezen zon ruwe grindtegel in de badkamer te gebruiken. Het zou onder de blote voeten weinig comfortabel zijn.

Lees meer
badkamervloerBadkamervloer - Grindvloer

Zin in wat anders-dan-anders op de badkamervloer

Lees meer
gratis woonbrochures

gratis roomplanner
Handyfloor


Gratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie