wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woodline Parquetry

 
Gratis woonmagazine
gratis roomplanner
Interieuradvies nodig?
Woodline Parquetry, parket, vloeren, vloer, lamelparket, houten vloeren

Woodline Parquetry is een nieuwe collectie lamelparket (3-laags) van 20 decoren. De vloeren worden geproduceerd met uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen zodat u jarenlang plezier beleeft aan deze milieuvriendelijke en sterke vloer. Woodline Parquetry is nu verkrijgbaar bij uw parketspeciaalzaak of woninginrichter. Ontdek hier alvast waarom Woodline Parquetry werkelijk een sieraad is in uw interieur en waarde toevoegt aan uw huis.

Woodline Parquetry wordt vervaardigd door een van de grootste en meest innovatieve producenten van lamelparket. Leverbetrouwbaarheid, hoogwaardige kwaliteit en een constante duurzame kijk op het productieproces staan hoog in het vaandel.

Alle vloeren hebben een zware kwaliteit hevea tussenlaag. Hevea is plantagehout met dezelfde eigenschappen
als eiken. Dit maakt Woodline Parquetry een duurzaam en milieuvriendelijk product. De kruislingse verlijming maakt
deze vloer stabieler dan een massieve houten vloer en vanwege de zware kwaliteit hevea tussenlaag zelfs de meest stabiele in zijn soort. Hierdoor kunnen alle vloeren zowel verlijmd als zwevend gelegd worden, ook in combinatie met vloerverwarming.
Woodline Parquetry wordt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen geproduceerd. Dit geeft u de zekerheid van een milieuvriendelijke en sterke vloer, zodat u er jarenlang plezier aan kunt beleven. Naast alle voordelen zijn de vloeren ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Kortom, reden genoeg voor een kennismaking.
Vraag ernaar bij uw parketspeciaalzaak of woninginrichter!

gratis woonbrochures

gratis roomplanner
Handyfloor


Gratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie