wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Parket vloeren

 
Rustiek Frans Eiken - CappucinoRustiek Frans Eiken - Cappucino
Een Rustiek Frans Eiken ‘Vincent’ houten vloer van Uipkes kenmerkt zich door zijn stoere uitstraling. Uitgevoerd in cappucino komen deze eiken planken perfect tot hun recht.
Lees meer
Jaarringen tellenJaarringen tellen
Uipkes Houten Vloeren is altijd op zoek naar bijzondere varianten op het gebied van de houten vloer en introduceert de kopshouten vloer. Een ‘blokjesvloer’ is niet zo gebruikelijk in een interieur, maar geeft wel bijzonder veel karakter aan de vloer.
Lees meer
Gratis woonmagazine
Gratis vloerenbrochures
Brede jongensBrede jongens
De eiken houten vloer van Uipkes kenmerkt zich door zijn stoere uitstraling. Uitgevoerd in edelgrijs komen deze eiken planken perfect tot hun recht. De houtnerven en noesten zijn nog zichtbaar maar het geheel straalt toch een bepaalde rust uit.
Lees meer
Houten tegelsHouten tegels
Uipkes Houten Vloeren komt met een primeur. Dit keer geen visgraat vloer of Hongaarse punt, maar een zogenaamde tegel vloer. De houten planken worden op tegelformaat gezaagd en in een patroon gelegd.
Lees meer
De comeback van de visgraatDe comeback van de visgraat

De trend in houten vloeren zijn grote afmetingen visgraat vloeren. Bij Uipkes maakt de visgraat vloer dan ook een comeback in een heel nieuw jasje. Geen klassieke, smalle, vaak glanzende houten vloer zoals je die vroeger zag. Anno 2014 is de visgraat vloer stoer met brede, robuuste houten planken.

Lees meer
Ode aan de vloer brochure
Bourgondische houten vloerBourgondische houten vloer

Massief houten vloeren zijn leverbaar in meer dan twintig soorten die allemaal een specifieke uitstraling hebben. Elke soort kan op zijn beurt weer bewerkt worden met olie of lak, waardoor de vloer een eigen karakter krijgt.

Lees meer
Parketcleaner AppParketcleaner App

Op 3 juni 2013 was het dan zo ver: na weken van bouwen aan de eerste Nederlandse Parket App Parketcleaner is deze gratis beschikbaar in de Google Playstore.

Lees meer
ParketvloerUw houten vloer winter klaar

Helaas kunnen droge vrieskou en natte schoenen effect hebben op houten vloeren. Dat kunt u voorkomen, Solidfloor geeft drie gouden tips, zodat uw houten vloer mooi blijft, ook tijdens de koude gure wintermaanden.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Vloerenlegger offertes aanvragenVloerenlegger offertes aanvragen

Wat voor soort vloer u ook wilt laten leggen, parket, laminaat of een zachte vloerbedekking als tapijt. Op Wonenonline.nl vraagt u eenvoudig offertes aan van vloerenleggers bij u uit de buurt. 

Lees meer
Woodline ParquetryWoodline Parquetry

Woodline Parquetry is een nieuwe collectie lamelparket (3-laags) van 20 decoren. De vloeren worden geproduceerd met uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen zodat u jarenlang plezier beleeft aan deze milieuvriendelijke en sterke vloer.

Lees meer
Zelf parket leggenZwevend parket leggen

Een vleugje nostalgie of juist design van de bovenste plank. Parket is en blijft geliefd. Parketvloeren worden in vele varianten en vormen gelegd. Van parketstroken en parkettegels tot de visgraatvloer. 

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Zelf een houten vloer leggen Houten vloerplanken leggen

Een houten plankenvloer heeft iets rustieks, iets romantisch. Het straalt warmte uit en past in iedere woning, bij iedere inrichting. Houten vloerdelen zijn herkenbaar aan hun messing en groef, waarmee ze gemakkelijk in elkaar geschoven kunnen worden.

Lees meer
Quick StepVloer als sfeerbepaler

Elke ruimte heeft zo zijn eigen karakteristieke kenmerken en stelt andere eisen aan de vloer. Belangrijk is ook de sfeerbepalende kwaliteit van een vloer. Sommige vloeren drukken een uitgesproken stempel op het interieur: nostalgisch, stoer, industrieel, exotisch, mediterraan of juist hypermodern.

Lees meer
Zilly Classic gietvloerDe funtie van de vloer

De vloer in de woonkamer zet de toon voor het hele interieur. De inrichting kan met een gerust hart sober worden gehouden, in combinatie met een meer uitgesproken vloer. Dat kan bijvoorbeeld met stoere houten planken of natuursteen.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplanner
Handyfloor


Gratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie