Maak kennis met de nieuwste innovatie in laminaatvloeren. Maak kennis met Quick-Step Impressive Ultra. Een nieuwe generatie laminaatvloeren die natuurlijker dan ooit oogt en aanvoelt...

Maar er is meer: dankzij zijn innovatieve, waterafstotende ‘HydroSeal’ coating, is Impressive Ultra niet alleen een sieraad voor uw woning, maar ook de meest waterbestendige laminaatvloer die ooit werd gemaakt. Vanaf nu zijn schoonheid en performantie de opvallendste eigenschappen van uw vloer. NATUURLIJKE OPPERVLAKTESTRUCTUREN

Je voelt het meteen als je met je vingers over het oppervlak glijdt: Impressive Ultra is niet alleen mooi, het is de meest authentieke en natuurlijke laminaatvloer die ooit werd gemaakt.

PERFECTIE TOT IN DE GROEVEN

Perfectie schuilt in de details. Daarom wordt het karakter van de vloer ook perfect weerspiegeld in de groeven. Het resultaat is de meest harmonieuze laminaatvloer ooit.

ZESTIEN STIJLVOLLE DESIGNS

Impressive Ultra is verkrijgbaar in 16 stijlvolle designs. Afhankelijk van uw specifieke behoeften kunt u kiezen voor planken van 12 mm (Impressive Ultra) of 8 mm (Impressive) dik.

UNIEKE WATERAFSTOTENDE VOEGEN

Nooit meer vochtproblemen De groeven van Impressive Ultra werden behandeld met een innovatieve, waterafstotende ‘HydroSeal’ coating die belet dat er water indringt. Reinigen was nooit eerder zo veilig en gemakkelijk.

GEEN VUIL EN STOF MEER

Gedaan met vuil en stof. Je reinigt de vloer in een handomdraai, want de antistatische voeg tussen de planken stoot stof af en belet dat het vuil zich ophoopt in de groef.

ONTWORPEN OM LANG MEE TE GAAN

De Quick-Step laminaatvloeren hebben een stevige reputatie op het vlak van kwaliteit en stijl. De nieuwe Impressive Ultra gaat hierin nog een stap verder. De verbeterde technologie maakt deze vloer zo duurzaam en krasbestendig dat hij jarenlang mooi blijft.


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Mijn Bad
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Keukenkampioen
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen