wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Laminaat vloeren

 
De voordelen van laminaatDe voordelen van laminaat
Laminaat is al jaren bij uitstek de meest populaire vloer! En dat is niet voor niets want laminaat kent niet alleen maar een heleboel voordelen. Het is ook een vloersoort die n een enorme keuze verkrijgbaar is zodat er voor iedereen wel een passende laminaatvloer te vinden is.
De voordelen van laminaat
De trends in laminaatvloerenDe trends in laminaatvloeren
Nu we enkele maanden verder in het jaar zijn lijkt het ons een geschikt moment om in kaart te brengen wat de nieuwe trends in laminaatvloeren zijn. Welke ontwikkelingen hebben we gesignaleerd en wat staat ons nog te wachten in 2016? In dit blog bespreken we de meest gehoorde trends.
Laminaatvloerentrends 2016
Gratis woonmagazine
Gratis vloerenbrochures
Harde vloer met zachte uitstralingHarde vloer met zachte uitstraling
Als je niet kunt kiezen tussen kwaliteit, design en gebruiksgemak? Bieden de luxe vinylvloeren van Moduleo® Transform een oplossing. Deze nieuwe luxe vinylvloeren van Moduleo vallen op door hun warme houtlook.
Lees meer
Laminaat vloer Trends in laminaat
De afgelopen jaren heeft laminaat behoorlijk wat aan populariteit gewonnen. Een laminaatvloer is bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden.
Lees meer
Impressive Ultra laminaatImpressive Ultra laminaat
Maak kennis met de nieuwste innovatie in laminaatvloeren. Maak kennis met Quick-Step Impressive Ultra. Een nieuwe generatie laminaatvloeren die natuurlijker dan ooit oogt en aanvoelt...
Lees meer
gratis woonbrochures
Waterresistent laminaat Waterresistent laminaat

Je stapschoenen vergeten uit te doen na een herfstwandeling. De hond die zijn poten niet afveegde bij het binnenkomen. Met het laminaat uit de Riviera collectie van BerryAlloc hoeft dit allemaal geen drama te zijn.

Lees meer
Magnetische vloerenMagnetische vloeren

Een belangrijke eigenschap van pvc is dat het naast erg sterk ook vorm- en slijtvast is. Vloeren zijn daardoor bestand tegen zeer hoge drukbelasting.

Lees meer
Vloerenlegger offertes aanvragenVloerenlegger offertes aanvragen

Wat voor soort vloer u ook wilt laten leggen, parket, laminaat of een zachte vloerbedekking als tapijt. Op Wonenonline.nl vraagt u eenvoudig offertes aan van vloerenleggers bij u uit de buurt. 

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Laminaat vloerenLaminaat, sterk en betaalbaar!

Laminaat is een zeer populaire vloerbedekking. In ruim 57% van de Nederlandse woningen ligt een laminaat vloer. Laminaat is supersterk

Lees meer
Zelf parket leggenZwevend parket leggen

Een vleugje nostalgie of juist design van de bovenste plank. Parket is en blijft geliefd. Parketvloeren worden in vele varianten en vormen gelegd. Van parketstroken en parkettegels tot de visgraatvloer. 

Lees meer
Plinten plaatsenPlinten plaatsen

Meet eerst op hoeveel plinten je nodig hebt en houd rekening met 10% zaagverlies. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je aan de slag. In deze klusvideo laten we zien hoe je mdf-plinten plaatst.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Laminaat leggenLaminaat leggen

Het leggen van de eerste twee banen is het meest kritisch. Als deze er goed in liggen, komt de rest ook goed. Moeilijke hoeken en obstakels los je op met een zwaaihaak en een profielmal. 

Lees meer
Quick StepVloer als sfeerbepaler

Elke ruimte heeft zo zijn eigen karakteristieke kenmerken en stelt andere eisen aan de vloer. Belangrijk is ook de sfeerbepalende kwaliteit van een vloer. Sommige vloeren drukken een uitgesproken stempel op het interieur: nostalgisch, stoer, industrieel, exotisch, mediterraan of juist hypermodern.

Lees meer
Zilly Classic gietvloerDe funtie van de vloer

De vloer in de woonkamer zet de toon voor het hele interieur. De inrichting kan met een gerust hart sober worden gehouden, in combinatie met een meer uitgesproken vloer. Dat kan bijvoorbeeld met stoere houten planken of natuursteen.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplanner
Handyfloor


Gratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie