Kurkvloeren passen door hun unieke eigenschappen en ontelbare mogelijkheden perfect in de kinderkamer. Ridders en prinsesjes, avonturiers en poppenjuffen kunnen zich uitleven in de geluidsdempende, met kurk bekleedde kamers.

Kleintjes en kurk
Kleintjes en kurk, dat zijn twee handen op één vloer! Kurk profileert zich in alle opzichten als kindvriendelijke oplossing: zacht, duurzaam, antiallergisch én geluidsdempend. Bovendien zijn de kleuren en mogelijkheden oneindig. Denk aan een junglegroene- of brandweermanrode kurkvloer met een stoer stapelbed. Of een romantisch witte vloer voor de prinsessenkamer.

Blote voetjes
Blote voetjes blijven warm, ook uit bed. Dankzij de uitzonderlijke celstructuur gevuld met lucht, nemen kurkkorrels de omgevingswarmte op en houden deze lang vast. Aangenaam warm én energiebesparend. Daarbij komt dat de vloeren antistatisch zijn, deze onderhoudsvriendelijke eigenschap zorgt ervoor dat ook de ruimte onder de bedden goed stofvrij en schoon te houden is.

Ssssst!
De geluidsdempende kurkvloeren bieden ook uitkomst wanneer uw kleine groeit. De decibellen van Hannah Montana en Justin Bieber zakken weg in de 40 miljoen cellen die iedere kubieke centimeter kurk bevat. Deze unieke eigenschap zorgt ervoor dat geluid niet weergalmt en dat voetstappen sterk worden afgezwakt. Kurkvloeren dragen bij aan de nachtrust van uw kind. En aan die van u zelf natuurlijk.

Kurkvloeren zijn verkrijgbaar vanaf 30 euro per m2. Kijk op www.kurkinhuis.nl voor inspiratie, informatie en de leveranciers in uw regio.lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen