wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Kurk vloeren - Pagina: 1

 
Vloeren trendsDe keus van de vloer

lk interieur begint bij de keuze van de vloer. Maar hoe kies je nu uit de vele mogelijkheden dé vloer die bij je past?

lees meer
BelakosDe vloer en je interieur

Elk interieur begint bij de keuze van de vloer. Maar hoe kies je nu uit de vele mogelijkheden dé vloer die bij je past? Ga je voor trendy, modern, klassiek, romantisch, landelijk of kies je voor basic? Kies je een harde vloer, een zachte vloer of houten vloer?

lees meer
KeukentrendsKeuken in kurk!

Niets zo inspirerend als je keuken inrichten. Met kurken vloeren en wanden sla je drie keer je slag: een eigentijdse look, een functionele oplossing én een ecologische keuze. De bast van de kurkeik is meer dan een nobel natuurproduct.

lees meer
Quick StepOver vloeren en muren

Voor de look en feel van je badkamer zijn vloeren en wanden belangrijk. Hiermee kun je de sfeer echt vorm geven door bepaalde kleuren of materialen te gebruiken.

lees meer
TuinmeubelenGroene vloer

Al enige tijd is groen het thema dat naar voren komt in verschillende trends. Zo ook in de woonmode. Meubelen van gerecycled materiaal zijn steeds meer in opkomst.

lees meer
Kurk vloer in de badkamerBadkamervloer - Kurk

Voor de badkamervloer worden over het algemeen tegels gebruikt. Maar er zijn ook alternatieven. Kurk is wellicht niet het eerste materiaal waar u aan denkt. Toch biedt een kurkvloer in de badkamer een aantal aantrekkelijke voordelen.

lees meer
gratis roomplanner
Handyfloor


Gratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie