wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Kurk vloeren

 
ParketmeesterKurk: warm en verend

Een oude bekende, die oerdegelijke bruine kurkvloer van vroeger. Een prima vloer dat zeker, maar wel onderhoudsintensief en lastig om te installeren. Inmiddels - enkele kurkrevoluties verder - is er veel veranderd.

Lees meer
Kurk in de kinderkamerKurk in de kinderkamer!

Kurkvloeren passen door hun unieke eigenschappen en ontelbare mogelijkheden perfect in de kinderkamer. Ridders en prinsesjes, avonturiers en poppenjuffen kunnen zich uitleven in de geluidsdempende, met kurk bekleedde kamers.

Lees meer
Gratis vloerenbrochures
gratis woonbrochures
Kurk vloerenKurk zet de trend in huis

Met kurk teken je voor een intrigerend interieur van trendy keuken tot blikvangers van wanden of een onweerstaanbare blotevoetenvloer in de badkamer. Tegelijk kies je voor het milieu en de toe-komst, want de bast van de kurkeik is meer dan zomaar een natuurproduct.

Lees meer
Kurk vloerenKurkvloer past overal

Kurk is een ideaal natuurlijk materiaal voor een prachtige harde en toch verende vloerbedekking. Dankzij de vele voordelen kan kurkparket werkelijk overal in het huis worden gelegd.

Lees meer
Badkamervloer kurkKurk in de badkamer

Als natuurproduct met unieke eigenschappen kent kurk groeiend succes als interieurelement. Meer en meer mensen ontdekken de heilzame, decoratieve én handige aspecten van het materiaal.

Lees meer
Gratis woonmagazine
WicandersKurk en badkamertrends

Strakke interieurs zijn vandaag nog altijd in, maar daarnaast is de klassieke stijl aan een sterke opmars bezig. Ook de landelijke cottagestijl kent een duidelijke comeback met materialen als vergrijsd hout, onbehandeld beton en geborsteld metaal.

Lees meer
Quick StepVloer als sfeerbepaler

Elke ruimte heeft zo zijn eigen karakteristieke kenmerken en stelt andere eisen aan de vloer. Belangrijk is ook de sfeerbepalende kwaliteit van een vloer. Sommige vloeren drukken een uitgesproken stempel op het interieur: nostalgisch, stoer, industrieel, exotisch, mediterraan of juist hypermodern.

Lees meer
Kurk vloer in de keukenKurk in de keuken!

Bij het inrichten van je keuken komen veel vragen naar boven. Wat is mooi? Wat is praktisch? Wat is verantwoord? Met kurken vloeren en wanden sla je drie keer je slag: een eigentijdse look, een functionele oplossing én een ecologische keuze: ontdek hoe keukenproof kurk is!

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Zilly Classic gietvloerDe funtie van de vloer

De vloer in de woonkamer zet de toon voor het hele interieur. De inrichting kan met een gerust hart sober worden gehouden, in combinatie met een meer uitgesproken vloer. Dat kan bijvoorbeeld met stoere houten planken of natuursteen.

Lees meer
Kurk vloerenKurk milieuvriendelijk en modern

De nieuwste generaties kurkvloeren passen weer helemaal in het moderne interieur. De natuurlijke kurkoptiek sluit mooi aan bij het eerlijke, pure wonen. Naast de bekende decoratieve kurkstructuren is er ook kurkparket met een houten toplaag. Leggen is in veel gevallen veranderd in handig clicken.

Lees meer
BonaparteVloeren trends: Keus te over!

De vloer is bepalend voor de sfeer in een ruimte. Hoe mooi de meubelen ook bij elkaar passen, in combinatie met een verkeerde vloer is het interieur niet in balans. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, komt het goed uit dat individualiteit benadrukt wordt binnen het modebeeld op interieurgebied.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
BelakosVloeren de 4 elementen

De vloer is de basis van je interieur, zo simpel is het. Ze moet passen bij het huis én bij je eigen persoonlijkheid. De vier elementen - aarde, water, lucht en vuur - komen daarbij telkens terug. Wat wordt het? Aarde in de vorm van steen? Gladde materialen met de glans van water? Lucht, de oerbron van levendig hout? Of toch de vurige warmte van tapijt?

Lees meer
VloerentrendsVloerentrends 2009 Durf!

Bij de keuze voor een vloer ga je niet over één nacht ijs. Immers, de vloer bepaalt voor een groot deel de sfeer van het interieur en gaat vaak jaren mee.

Lees meer
BruynzeelWelke vloer waar?

Elke ruimte heeft zo zijn eigen karakteristieke kenmerken en stelt andere eisen aan de vloer. Belangrijk is ook de sfeerbepalende kwaliteit van een vloer

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplanner
Handyfloor


Gratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie