Elk interieur begint bij de keuze van de vloer. Ga je voor modern, klassiek, landelijk of basic en kies je voor een harde of zachte vloer.

Laminaat : de alleskunner
Laminaat is een populaire vloerbedekking. In meer dan de helft van de Nederlandse woningen ligt een laminaat vloer. Laminaat vloeren zijn relatief goedkoop en gemakkelijk te leggen. Laminaat kan op elke ondergrond gelegd worden, zelfs op vloerverwarming! Tevens zijn er toepassingen voor in de keuken, toilet en badkamer.

Laminaat is hip!
Denk je aan laminaat dan denk je misschien aan licht of donkerbruine planken maar tegenwoordig is er een zeer grote verscheidenheid aan decors en planken. Wat dacht je bijvoorbeeld van laminaat met het uiterlijk van een leistenen vloer. Of het populaire sloophout dessin. Laminaat is werkelijk in elke actuele woontrend toepasbaar en ga je verhuizen, dan neem je je laminaat gewoon mee!

Laminaat leggen
Het leggen van een laminaat vloer is echt kinderwerk wanneer je rekening houd met een aantal belangrijke zaken. Zorg bijvoorbeeld voor een goede ondervloer en dat je altijd een ruimte over houd tot de wand. Op de website van Hornbach vind je allerlei handige tips en een duidelijke instructie hoe je laminaat moet leggen.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal verkrijgbaar is op het gebied van laminaat bezoek dan eens laminaat special op de website van Hornbach. Je zult versteld staan van de vele mogelijkheden!

Wil je weten hoe je een laminaat vloer moet leggen? Bezoek dan tussen 3 en 25 oktober een Hornbach vestiging bij jou in de buurt. Hier laat Hornbach je live zien hoe het werkt en kan je al je vragen stellen aan de adviseurs.


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Mijn Bad
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen