wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Arturo gietvloeren

 
Gratis vloerenbrochures
gratis roomplanner
vloerentrends, arturo, gietvloeren, interieur, vloer
Arturo Unique Flooring presenteert op Material Xperience tijdens de Week van de Bouw (9-13 februari, Jaarbeurs Utrecht) haar nieuwe Color Collection. De laatste trends op interieurgebied zijn voor de gietvloeren van Arturo vertaald in deze prachtige collectie met 80 kleuren. Daarmee krijgen kleur en creativiteit alle ruimte.

Arturo Unique Flooring staat voor gietvloeren die een positieve impact hebben op mensen, op hun stemming en hun bezigheden. Tegelijk zorgen Arturo vloeren voor praktisch comfort en een gevoel van kwaliteit en veiligheid.

Arturo Color Collection
Een nieuwe vloer kiezen, in de juiste kleur, dat doe je niet zomaar even. Het gaat immers om je persoonlijke leef- of werkomgeving. Arturo adviseert daarom zorgvuldig bij het maken van een keuze. Arturo creëert voor iedere wens en elke stijl passende mogelijkheden in de Arturo Color Collection.

Arturo Style Compass
Wereldwijde trends in kunst, cultuur, design en interieur zijn vertaald in acht verschillende interieurstijlen. Deze acht interieurstijlen zijn samengebracht in het Arturo Style Compass® met een bijpassend kleurenpalet. Zo kan gemakkelijk de richting van de interieurstijl worden bepaald en de kleur van de gietvloer worden gekozen.

Interieurstijlen: van City Roots tot Digital Perspective
Gietvloeren in het Arturo Style Compass® variëren van exotische kleuren tot stoere vloeren met een industriële stijl. Kleurrijke gietvloeren, een natuurlijke uitstraling of zachte pasteltinten bieden de mogelijkheid om de ruimte precies de uitstraling te geven die je voor ogen hebt.

Gietvloeren: Unicolor, met Flakes en in betonlook
Elke interieurstijl in het Arturo Style Compass® heeft een kleurenpalet voor gietvloeren dat zorgvuldig is samengesteld uit vier unicolor gietvloeren, twee gietvloeren ingestrooid met Arturo Flakes en twee gietvloeren in betonlook. De kleuren zijn zorgvuldig afgestemd op de verschillende interieurstijlen.

Arturo Evergreens
Naast de kleuren die speciaal zijn ontwikkeld voor het Arturo Style Compass® zijn er Arturo Evergreens. Basiskleuren die hun kracht door de jaren heen hebben bewezen. Arturo Evergreens zijn er in acht unicolor gietvloeren en acht gietvloeren in betonlook.

gratis woonbrochures

gratis roomplanner
Handyfloor


Gratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie