Dit jaar lanceerde DRT de op maat gemaakte DRT carpet-collection by Desso. Deze collectie is in samenwerking met Desso ontwikkeld. De karpetten zijn speciaal afgestemd op de DRT gietvloeren en verwoorden de nieuwste trends en tinten op het gebied van wonen. DRT en Desso benadrukken hiermee de kracht van de strakke gietvloer in combinatie met een zacht karpet.

De kwalitatief zeer hoogwaardige gietvloer kenmerkt zich door een strak maar tegelijk warm karakter. De Desso karpetten verhogen dit warme karakter en geven tegelijk extra comfort en leefbaarheid aan de gietvloer.

Unieke kenmerken van de gietvloer zoals een natuurlijke look, slijtvast/krasbestendigheid, vloeistofdichtheid, de lange levensduur en anti-allergische eigenschappen zorgen voor een perfect combi. De minimalistische, strakke look van een gietvloer laat zich goed combineren met een carpet.

DRT Vloeren heeft vier productlijnen: Urban Velvet, Living Concrete, Stone Island en Special Items. Alle vloeren hebben specifieke kenmerken, optisch en/of technisch.

Al deze gietvloeren zijn verkrijgbaar volgens het uitgebreide standaard kleurenpallet van DRT Vloeren. DRT geeft 3 jaar garantie op gelegde vloeren, uitlopend tot 10 jaar garantie op UV stabiliteit!lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen