wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Gietvloer & Karpet

 
Gratis woonmagazine
Interieuradvies nodig?
gratis roomplanner
gietvloer, karpet, vloeren, interieur

Dit jaar lanceerde DRT de op maat gemaakte DRT carpet-collection by Desso. Deze collectie is in samenwerking met Desso ontwikkeld. De karpetten zijn speciaal afgestemd op de DRT gietvloeren en verwoorden de nieuwste trends en tinten op het gebied van wonen. DRT en Desso benadrukken hiermee de kracht van de strakke gietvloer in combinatie met een zacht karpet.

De kwalitatief zeer hoogwaardige gietvloer kenmerkt zich door een strak maar tegelijk warm karakter. De Desso karpetten verhogen dit warme karakter en geven tegelijk extra comfort en leefbaarheid aan de gietvloer.

Unieke kenmerken van de gietvloer zoals een natuurlijke look, slijtvast/krasbestendigheid, vloeistofdichtheid, de lange levensduur en anti-allergische eigenschappen zorgen voor een perfect combi. De minimalistische, strakke look van een gietvloer laat zich goed combineren met een carpet.

DRT Vloeren heeft vier productlijnen: Urban Velvet, Living Concrete, Stone Island en Special Items. Alle vloeren hebben specifieke kenmerken, optisch en/of technisch.

Al deze gietvloeren zijn verkrijgbaar volgens het uitgebreide standaard kleurenpallet van DRT Vloeren. DRT geeft 3 jaar garantie op gelegde vloeren, uitlopend tot 10 jaar garantie op UV stabiliteit!

gratis woonbrochures

gratis roomplanner
Handyfloor


Gratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie