wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Giet en betonlook - Pagina: 1

 
Living Concrete gietvloerGave Gietvloer

Living Concrete is een cementgebonden gietvloer van DRT. Deze vloer geeft door zijn natuurlijke ‘cement’ tekening een stoere look aan elk interieur.

lees meer
Quick StepVloer als sfeerbepaler

Elke ruimte heeft zo zijn eigen karakteristieke kenmerken en stelt andere eisen aan de vloer. Belangrijk is ook de sfeerbepalende kwaliteit van een vloer. Sommige vloeren drukken een uitgesproken stempel op het interieur: nostalgisch, stoer, industrieel, exotisch, mediterraan of juist hypermodern.

lees meer
Zilly Classic gietvloerDe funtie van de vloer

De vloer in de woonkamer zet de toon voor het hele interieur. De inrichting kan met een gerust hart sober worden gehouden, in combinatie met een meer uitgesproken vloer. Dat kan bijvoorbeeld met stoere houten planken of natuursteen.

lees meer
BetonlookSiergrind vloer

Siergrind is de oudste van deze vloeren en bestaat uit grindkorrels die verbonden worden door een epoxyhars. De vloer heeft een open of dichte structuur en is zeer eenvoudig te reinigen.

lees meer
Siergrind vloerEyecatcher, wie durft

Onder de naam Eyecatcher lanceert Betonlook, specialist in gietvloeren, een compleet nieuwe vloer. Deze mystieke, fonkelende ondergrond is hot bij zowel architecten als consumenten. Eyecatcher valt zeker in het oog, vanwege de exclusieve schittering.

lees meer
BonaparteVloeren trends: Keus te over!

De vloer is bepalend voor de sfeer in een ruimte. Hoe mooi de meubelen ook bij elkaar passen, in combinatie met een verkeerde vloer is het interieur niet in balans. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, komt het goed uit dat individualiteit benadrukt wordt binnen het modebeeld op interieurgebied.

lees meer
BelakosVloeren de 4 elementen

De vloer is de basis van je interieur, zo simpel is het. Ze moet passen bij het huis én bij je eigen persoonlijkheid. De vier elementen - aarde, water, lucht en vuur - komen daarbij telkens terug. Wat wordt het? Aarde in de vorm van steen? Gladde materialen met de glans van water? Lucht, de oerbron van levendig hout? Of toch de vurige warmte van tapijt?

lees meer
VloerentrendsVloerentrends 2009 Durf!

Bij de keuze voor een vloer ga je niet over één nacht ijs. Immers, de vloer bepaalt voor een groot deel de sfeer van het interieur en gaat vaak jaren mee.

lees meer
BruynzeelWelke vloer waar?

Elke ruimte heeft zo zijn eigen karakteristieke kenmerken en stelt andere eisen aan de vloer. Belangrijk is ook de sfeerbepalende kwaliteit van een vloer

lees meer
Piet Boon & SolidfloorOde werkt samen met Piet Boon

Ode heeft iets wat andere vloerleveranciers niet hebben: vertrouwen van en samenwerking met gerenommeerd en spraakmakend ontwerper Piet Boon. Hij heeft Odes Pasta lijn duurzaam en tijdloos leven in geblazen

lees meer
Ode aan de vloerDe kwaliteit van een gietvloer

De ohs en ahs zijn meestal niet van de lucht bij de aanblik van een nieuwe gietvloer. Naadloos, perfect vlak en uitgesproken zonder de aandacht op te eisen.

lees meer
Piet Boon ode vloeren-nieuw-vloeiendevloer

Rust en harmonie in huis creëer je door de vloer vloeiend van het ene vertrek naar het andere te laten doorlopen. Om dit effect te bereiken zijn eigenlijk alle vloeren geschikt, mits in dezelfde of bijpassende kleur toegepast.

lees meer
Vloeren trendsDe keus van de vloer

lk interieur begint bij de keuze van de vloer. Maar hoe kies je nu uit de vele mogelijkheden dé vloer die bij je past?

lees meer
BelakosDe vloer en je interieur

Elk interieur begint bij de keuze van de vloer. Maar hoe kies je nu uit de vele mogelijkheden dé vloer die bij je past? Ga je voor trendy, modern, klassiek, romantisch, landelijk of kies je voor basic? Kies je een harde vloer, een zachte vloer of houten vloer?

lees meer
DRT GietvloerenDe gietvloer als renovatieprodukt

Bij de renovatie van een woning komen de wanden en vloeren al gauw aan de orde. Nieuw stucwerk, behang of schilderwerk in combinatie met een nieuwe vloer leidt tot een volledige transformatie van het interieur.

lees meer
DRT GietvloerenDRT Gietvloeren

De gietvloeren kunnen in de diverse ruimten worden toegepast. Voorbeelden zijn woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer maar ook voor de professionele markt

lees meer
DRT GietvloerenGietvloer, natuurlijk vloercomfort

De gietvloer is momenteel actueler dan ooit. Een kwalitatief zeer hoogwaardige vloer die zich kenmerkt door een strak maar tegelijk warm karakter.

lees meer
PoxyIndustrielook vloer

Voor mensen die durven te kiezen voor een strak vormgegeven, eigenzinnig interieur lanceert Poxy de trendy Industrielook op de particuliere markt.

lees meer
GietvloerenMotion Gietvloeren

Motion heeft met de MONO Solid Strong Colour System vloer het kleurvaste kwaliteitsproduct in huis. De vloer bestaat uit 5/6 lagen, deze lagen zorgen ervoor dat de vloer niet loslaat en scheuroverbruggend is.

lees meer
GietvloerGietvloeren

In winkels en badkamers zie je ze steeds vaker, maar nu ook in de andere vertrekken van het huis zoals de woonkamer en de slaapkamer. Gietvloeren zijn een trend geworden.

lees meer
Magnovit gietvloerGietvloer

Designliefhebbers vallen massaal voor het ingetogen minimalisme van een gietvloer. Dit vloersysteem is perfect vlak en oogt puur, zonder de aandacht op te eisen. Gietvloeren zijn er in cementgebonden en in kunststof uitvoering. Nieuw zijn de trendy felle kleuren en instrooisels.

lees meer
Piet Boon & SolidfloorSolidfloor en Piet Boon

Solidfloor, Europees merk van houten vloeren en Nederlands toonaangevend designer Piet Boon introduceren een bijzondere collectie houten vloeren.

lees meer
GietvloerGietvloer & Karpet

De kwalitatief zeer hoogwaardige gietvloer kenmerkt zich door een strak maar tegelijk warm karakter. De Desso karpetten verhogen dit warme karakter en geven tegelijk extra comfort en leefbaarheid aan de gietvloer.

lees meer
gratis roomplanner
Handyfloor


Gratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie