wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Giet en betonlook

 
Badkamerrenovatie2017 - Badkamerrenovatie tijd!
De verwachting is dat in 2017 de economie verder aantrekt en dat mensen meer te besteden krijgen. Gecombineerd met een nog steeds lage hypotheekrente zou het weleens zo kunnen zijn dat overstappers of starters besluiten om wat extra’s mee te financieren.
Lees meer
Nieuwe design gietvloerNieuwe design-gietvloer
Met een gietvloer uit de Arturo Parlare collectie creƫer je een unieke basis voor het interieur. Afhankelijk van de lichtinval en positie in de ruimte neem je de vloer telkens anders waar.
Lees meer
Ode aan de vloer brochure
Gratis vloerenbrochures
GietvloerEen gietvloer in elke ruimte
De stijlen waarin de gietvloer het meest voorkomt zijn de industriële, moderne en Scandinavische stijl. Zeker in geval van grote verbouwingen of bij nieuwbouwwoningen, rijst vaak de vraag: in welke ruimtes past een gietvloer?
Lees meer
Een gietvloer met betonlookEen gietvloer met betonlook
Voor klanten die op zoek zijn naar een stoere, robuuste vloer, maar die niet de stap naar beton willen maken is Superquartz de perfecte oplossing. Het biedt namelijk de uitstraling van echt beton maar niet de nadelen van woonbeton of cementgebonden alternatieven.
Gietvloer met betonlook
Gietvloer in de kinderkamerGietvloer in de kinderkamer
In verhouding brengen kinderen veel meer tijd op hun kamertje door dan de gemiddelde ouder. Slapen, leren en spelen. In de loop der jaren worden er verschillende eisen aan dit kamertje gesteld. Zeker is dat kinderkamervloeren het zwaar te verduren hebben.
Lees meer
gratis woonbrochures
Arturo gietvloerenArturo gietvloeren
De laatste trends op interieurgebied zijn voor de gietvloeren van Arturo vertaald in een prachtige collectie met 80 kleuren. Daarmee krijgen kleur en creativiteit alle ruimte.
Lees meer
Urban vintageUrban vintage

Deze trend laat zich het beste omschrijven als een pittige, stoere look met de juiste mix tussen industriële materialen, designklassiekers met een natuurlijke uitstraling. De sfeer zit hem in de combinatie, niet te serieus maar met een knipoog.

Lees meer
Naadloze gietvloerNaadloze gietvloer

Gietvloeren zijn en blijven populair. Het industriële en stoere karakter van een DRT Gietvloer is zo tijdloos dat de vloer niet snel gaat vervelen.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Beken kleur op de vloerBeken kleur op de vloer

Onder de naam DRT Youngster introduceert DRT, de gietvloerspecialist uit Brabant, een nieuwe gietvloer, speciaal ontwikkeld voor de ‘jonge’ consument

Lees meer
Designvloer badkamer DRTDesignvloer in de badkamer

Met de opkomst van de minimalistische badkamerstijl, is ook de kijk op debadkamervloer veranderd. Velen zoeken naar naadloze vloeren met een no-nonsense, bijna industriële uitstraling.

Lees meer
DRT GietvloerenUrban Velvet Plus gietvloeren

Met de Urban Velvet Plus garandeert DRT een vloer die vrij is van VOS (vluchtige organische stoffen). Hierdoor is een gezonde leefomgeving veiliggesteld.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
GietvloerZwarte Gietvloer

Donkere gietvloeren worden in de praktijk niet zo vaak toegepast. Maar als de architectuur van de ruimte het toelaat, ontstaat er een heel bijzonder sfeer.

Lees meer
GietvloerGietvloer in gegoten wit

Inspelend op de laatste woontrends introduceert DRT de perfecte witte gietvloer: Perfect White. Een vloer die het frisse en lichte van wit combineert met het zachte en warme gevoel van een gietvloer.

Lees meer
DRT GietvloerenGietvloer in natte ruimten

Een gietvloer van DRT biedt tal van oplossingen voor vloerbekleding in badkamer, douche, wellness-ruimte of gastentoilet.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplanner
Handyfloor


Gratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie