Bij de inrichting van je woning is de vloer één van de eerste dingen die direct opvalt. Waar de huizen voorheen massaal voorzien waren van vloerbedekking, kiezen tegenwoordig de meeste mensen voor een onderhoudsvriendelijke vloer. Creon vloeren heeft een ruime keuze in verschillende kwaliteitsvloeren die makkelijk en snel zelf te leggen zijn.

Het assortiment bestaat uit robuuste houten vloeren, mooie parketvloeren of makkelijke laminaatvloeren. Zelfs PVC behoort tot de mogelijkheden. Er is dus altijd wel een vloer die bij de uitstraling van jouw huis past.

Kies bijvoorbeeld voor een lamelparket vloer van eikenhout voor een mooie klassieke uitstraling van je woning. Houten vloeren gaan lang mee en vlekken of krassen zijn makkelijk bij te werken. Je kunt ook kiezen voor het nagenoeg onderhoudsvrije laminaat. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, makkelijk te leggen en ideaal voor mensen met een allergie, omdat het geen stof en vuil vasthoudt. Ook PVC is in meerdere kleuren te krijgen en makkelijk in onderhoud. Doordat de onderlaag van kurk is, zorgt dit voor een prettig “loopgeluid”. Zeker voor mensen die in een appartement wonen kan dit van belang zijn. Daarnaast is dit natuurlijk de ideale vloer voor natte ruimtes zoals badkamer en keuken, omdat PVC goed bestand is tegen water. Genoeg keus en mogelijkheden dus voor elke ruimte in je woning.

Creon Vloeren biedt overigens niet alleen de vloeren aan, maar ook alle andere benodigdheden zoals ondervloeren, plinten, lijm en ander bevestigingsmateriaal. Zo kun je dus alles online bestellen en ben je in één keer klaar. Makkelijker kan het bijna niet.

Doordat je alles zelf regelt, online bestelt en thuis monteert, bespaar je dus behoorlijk op de kosten. Zo kunnen de prijzen aantrekkelijk blijven, terwijl er niet bespaard wordt op de kwaliteit. Maar natuurlijk kun je de vloeren ook eerst in de showroom bekijken en beleven. Je kunt dan ook al je vragen stellen en je bestelling plaatsen.

Bij de door jou bestelde vloer wordt een uitgebreide instructie geleverd. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de vloer het beste kunt monteren. Zo kun je dus snel genieten van je eigen vloer en trots zijn op het resultaat. Bestel dus online je nieuwe vloer en je hoeft slechts 5% aan te betalen op de toch al zeer scherpe prijs. Binnenkort kun jij dan genieten van je zelf gelegde nieuwe vloer!


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Mijn Bad
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen