Links: Desso Tarkett; rechts: Quick Step

Nu zwart, wit en grijs weer de boventoon voeren qua kleur in de keuken, mag de vloer opvallen! Mix en match verschillende formaten, kleuren en patronen. Verder moet de keukenvloer vooral makkelijk schoon te maken zijn. Vinyl en laminaat voldoen aan zowel je creatieve als functionele eisen.

De vloer als eyecatcher
Echt hout is weliswaar sfeervol, maar niet altijd even praktisch. Wie wél de sfeer wil van echt hout, maar óók een vloer die makkelijk is in onderhoud, slaat met de luxe vinylcollectie van Tarkett twee vliegen in een klap. Dessin Oak Grey geeft een natuurlijke uitstraling en is makkelijk schoon te houden. De laminaatvloer Impressive van Quick Step is ook zeer natuurgetrouw doordat de structuur en de houtnerven op de planken perfect doorlopen in de voegen zowel aan de lange als korte kant. Doordat de vloer antistatisch is, trekt deze bovendien geen stof aan. Musthave voor de woonkeuken
In een modern interieur waarin de keuken en het leefgedeelte met elkaar verbonden zijn is het mooi om zoveel mogelijk te coördineren qua kleur. Met de luxe vinyl tegelcollectie Inspiration van Tarkett creëer je een tijdloze basis. Ga je liever op zoek naar een vloer die ‘niemand’ heeft; die creatief en persoonlijk is? Moduleo biedt met Moods een soort toverdoosje, waarmee iedereen een eigen patroonvloer kan maken. Er kan gevarieerd en gecombineerd worden met geometrische en rechthoekige vormen; van een visgraat-plank tot een Hongaarse punt; van drie, vijf- en zeshoeken tot vierkanten en ruiten. Alle vormen planken en tegels zijn onderling te combineren en daarmee zijn de patroonmogelijkheden vrijwel eindeloos. Kies uit 16 gestandaardiseerde legpatronen, of ga helemaal blanco aan de slag. En makkelijk is het ook, want een kwestie van klikken of verlijmen.


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen