wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Vloeren - Pagina: 9

 
Berryfloor laminaatWat is laminaat?

Laminaat is opgebouwd uit lagen. De kern bestaat uit houtvezelplaat (HDF of MDF), het feitelijke dragermateriaal met daarop een laagje dessinpapier, dat het uiterlijk van laminaat bepaalt.

lees meer
BruynzeelWelke vloer waar?

Elke ruimte heeft zo zijn eigen karakteristieke kenmerken en stelt andere eisen aan de vloer. Belangrijk is ook de sfeerbepalende kwaliteit van een vloer

lees meer
Laminaat vloerWoodpecker Lamel Experience

Woodpecker heeft haar succesvolle concept meerlaagse vloeren van het merk Lamel Experience uitgebreid met twee nieuwe collecties. Beide programmas omvatten aantrekkelijke producten voor een aantrekkelijke prijs, waarmee een bredere doelgroep kan worden aangesproken.

lees meer
Laminaat vloer leggenTips voor het leggen van laminaat

Laminaat moet minimaal 48 uur in de gesloten verpakking acclimatiseren voordat het wordt gelegd. De vloerdelen zullen eventueel al wat zwellen, zodat er bij het installeren reeds rekening gehouden kan worden met de zwelruimte

lees meer
Bonaparte tapijtBonaparte Vita

Bonaparte Vita - de naam zegt het al - is een zeer levendig ogend tapijt. Het heeft afwisselend hoge en lage lussen, waardoor een tweed-effect met een heel natuurlijke uitstraling ontstaat.

lees meer
Desso tapijtDe zachtste vloerbedekking

Villa is de naam van het nieuwe woltapijt. Alle comforteigenschappen van wol in combinatie met het oersterke karakter maken van Villa een superieur tapijt. Ondanks de moderne look blijft het natuurlijke gezicht van wol duidelijk behouden in deze collectie. Het kleurenpallet varieert van wolwit tot diepzwart.

lees meer
Parket vloerenNieuwe collectie van Solidfloor

De nieuwe collecties, genaamd Black and White en Silver & Gold, maken vanaf heden deel uit van het Solidfloor concept. Maar dat is nog niet alles. Zo presenteerde Fetim Professional, de naam achter het succesvolle Solidfloor concept, ook nog 12 nieuwe dessins in de Solidfloor Lifestyle collectie.

lees meer
ParketvloerTraditioneel tapis parket

Bij de gedachte aan parket zullen de meeste mensen waarschijnlijk een tapis gelegde parketvloer voor ogen hebben. De benaming tapis komt uit het Frans en betekent letterlijk tapijt waarmee men de vloerdelen met een dikte van van 6,8,9 en 10 mm aanduidt.

lees meer
Parket vloerStroken parket

Kenmerkend voor dit parkettype zijn de 22 mm dikke hardhouten stroken, 6 tot 8 cm breed met verschillende lengtes. Dit type vloer is nog vaak te vinden in historische panden, en wordt daar gerekend tot de meest authentieke details.

lees meer
Castle blocksCastleblocks & Hoogkant

Hoogkant is een variant op het patroon van castle blocks en wordt, net als tapis, rechtstreeks op de ondervloer verlijmd. Hierdoor ontstaat een sterk en geluidsdempend geheel.

lees meer
Quick StepWaterproof parket

Hout in combinatie met water is toch vragen om moeilijkheden? Deze veronderstelling was tot voor kort volkomen terecht. Gelukkig zijn er tegenwoordig houten vloeren die zich prima handhaven in een vochtige ruimte.

lees meer
Quick StepStoere uitstraling met parket

Een bijzondere vermelding komt toe aan parketvloeren met het stoere uiterlijk van een planken vloer. Namen als scheepsdek, bourgogne en herberg geven een goed idee van de sfeer die met een dergelijke vloer wordt opgeroepen.

lees meer
Quick StepDe perfectie van parket

Fraai en duurzaam. Dat is een parketvloer ten voeten uit. En zeg nou zelf, wie is er nou niet ooit gevallen voor de charmes van parket? Parket staat voor warmte en gezelligheid. Het voegt op een neutrale manier iets aan het interieur en het past bij elke stijl: van klassiek tot modern.

lees meer
TapijtParade tapijt nieuwe kleuren

Met een breed spectrum aan nieuwe, modieuze kleuren voor een aantal topkwaliteiten tapijt maakt Parade een trendy start.

lees meer
Piet Boon & SolidfloorOde werkt samen met Piet Boon

Ode heeft iets wat andere vloerleveranciers niet hebben: vertrouwen van en samenwerking met gerenommeerd en spraakmakend ontwerper Piet Boon. Hij heeft Odes Pasta lijn duurzaam en tijdloos leven in geblazen

lees meer
Laminaat vloerenDe favoriete vloer van iedereen!

Laminaatvloeren van Krono Original voldoen altijd aan de laatste trends op interieurgebied en bieden ook een ruime keus aan authentieke vloeren waar altijd vraag naar zal blijven.

lees meer
Tapijt vloerWinterchique tapijt

De dagen worden steeds korter en donkerder, nog maar even en de winter breekt aan. Natte, koude dagen doen hun intrede. Maak het tijdens de sobere winterperiode extra gezellig en comfortabel in huis. Dit doe je door te kiezen voor tapijt!

lees meer
Isolerende ondervloerIsolerende ondervloer

Een parketvloer kan in principe op elke ondervloer aangebracht worden mits deze voldoende droog en egaal is. In de meeste gevallen is dit een cementdekvloer of een anhydrietvloer. Ook een houten ondervloer leent zich uitstekend voor de combinatie met een parketvloer.

lees meer
Ode aan de vloerDe kwaliteit van een gietvloer

De ohs en ahs zijn meestal niet van de lucht bij de aanblik van een nieuwe gietvloer. Naadloos, perfect vlak en uitgesproken zonder de aandacht op te eisen.

lees meer
Quick StepDe geprefabriceerde parketvloer

Opmerkelijke nieuwkomer is de geprefabriceerde parketvloer. Deze 22 mm gepersdroogde massief beuken vloerdelen worden al in de fabriek ingekleurd en ook nog eens voorzien van een ijzersterke matte laklaag.

lees meer
GelastaDe zachte klasse van tapijt

Warm, zacht en geluidsdempend. Dat zijn de bekende fijne eigenschappen van tapijt. De natuurlijke varianten zijn gemaakt van gras of wol, dat van nature vlekwerend en verend is.

lees meer
Tapijt vloerGlamour met goud en zilver

De renaissance van de gouden en zilveren glans zien we momenteel groots terug in fashion. Maar ook in de woning zien we deze trend onder andere bij behang, meubels en accessoires.

lees meer
Piet Boon ode vloeren-nieuw-vloeiendevloer

Rust en harmonie in huis creëer je door de vloer vloeiend van het ene vertrek naar het andere te laten doorlopen. Om dit effect te bereiken zijn eigenlijk alle vloeren geschikt, mits in dezelfde of bijpassende kleur toegepast.

lees meer
blackstock-leatherVloerentrend Leer en croco

De vloer is de grootste sfeerbepaler en dat komt mede doordat deze - met de muren en het plafond - een groot oppervlak beslaat. Het verbindt de meubelen met elkaar en verspreidt het licht dat erop valt door de ruimte.

lees meer
gratis roomplanner
Handyfloor


Gratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie