wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Vloeren - Pagina: 7

 
TapijtKarpetten van katoen en linnen

Uitgekeken op de traditionele collecties karpetten? Toe aan iets unieks op de vloer? Cunera presenteert de nieuwe collectie karpetten Donato en Volterra.

lees meer
Woodline ParquetryWoodline Parquetry

Woodline Parquetry is een nieuwe collectie lamelparket (3-laags) van 20 decoren. De vloeren worden geproduceerd met uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen zodat u jarenlang plezier beleeft aan deze milieuvriendelijke en sterke vloer.

lees meer
Living Concrete gietvloerGave Gietvloer

Living Concrete is een cementgebonden gietvloer van DRT. Deze vloer geeft door zijn natuurlijke ‘cement’ tekening een stoere look aan elk interieur.

lees meer
Heuga tapijtCreƫer je eigen karpet of tapijt

Speciaal voor haar karpettencollectie introduceert Heuga de Karpetten Designer, een volledig nieuw ontwerpprogramma. Met dit programma, dat beschikbaar is op de website van Heuga, kun je heel eenvoudig je eigen karpet samenstellen en deze precies afstemmen op jouw persoonlijke smaak en interieur.

lees meer
Villeroy & Boch Nature sideVilleroy & Boch Nature side

Leven in harmonie met de natuur is ook het thema van het zeer bijzondere tegelconcept Nature Side. Binnen dit concept zien we tegels met een hout-look. De hoogwaardige keramische tegels zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en bieden veel voordelen

lees meer
Zelf parket leggenZwevend parket leggen

Een vleugje nostalgie of juist design van de bovenste plank. Parket is en blijft geliefd. Parketvloeren worden in vele varianten en vormen gelegd. Van parketstroken en parkettegels tot de visgraatvloer. 

lees meer
Zelf tapijt leggenZelf tapijt leggen

Vloerbedekking wordt per strekkende meter verkocht, meestal met een breedte van 400 cm (kamerbreed). Meet de vloer nauwkeurig op en koop minimaal een halve meter meer dan u nodig denkt te hebben.

lees meer
Plinten plaatsenPlinten plaatsen

Meet eerst op hoeveel plinten je nodig hebt en houd rekening met 10% zaagverlies. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je aan de slag. In deze klusvideo laten we zien hoe je mdf-plinten plaatst.

lees meer
Laminaat leggenLaminaat leggen

Het leggen van de eerste twee banen is het meest kritisch. Als deze er goed in liggen, komt de rest ook goed. Moeilijke hoeken en obstakels los je op met een zwaaihaak en een profielmal. 

lees meer
Zelf een houten vloer leggen Houten vloerplanken leggen

Een houten plankenvloer heeft iets rustieks, iets romantisch. Het straalt warmte uit en past in iedere woning, bij iedere inrichting. Houten vloerdelen zijn herkenbaar aan hun messing en groef, waarmee ze gemakkelijk in elkaar geschoven kunnen worden.

lees meer
VloerverwarmingVloer verwarming

Vloerverwarming wordt veelal gebruikt als bijverwarming. De radiatoren of convectoren zorgen dan voor een snelle opwarming, waarna de vloerverwarming het over kan nemen.

lees meer
VloerverwarmingAangename vloerverwarming

De verwarming is bij vloerverwarming vaak beter over de ruimte verdeeld dan bij radiatorverwarming waarbij sprake is van warmtehaarden op de plekken waar de radiatoren geplaatst zijn. Bovendien is vloerverwarming energiebesparend.

lees meer
Vloerverwarming MagnumVloerverwarming en isolatie

Bijna alle typen vloerbedekking laten zich combineren met vloerverwarming. De vraag is wel of dat een normaal systeem of een laag-temperatuursysteem moet zijn. Ook koelen is tegenwoordig mogelijk als integraal onderdeel van de klimaatbeheersing.

lees meer
Quick StepVloer als sfeerbepaler

Elke ruimte heeft zo zijn eigen karakteristieke kenmerken en stelt andere eisen aan de vloer. Belangrijk is ook de sfeerbepalende kwaliteit van een vloer. Sommige vloeren drukken een uitgesproken stempel op het interieur: nostalgisch, stoer, industrieel, exotisch, mediterraan of juist hypermodern.

lees meer
Kurk vloer in de keukenKurk in de keuken!

Bij het inrichten van je keuken komen veel vragen naar boven. Wat is mooi? Wat is praktisch? Wat is verantwoord? Met kurken vloeren en wanden sla je drie keer je slag: een eigentijdse look, een functionele oplossing én een ecologische keuze: ontdek hoe keukenproof kurk is!

lees meer
Zilly Classic gietvloerDe funtie van de vloer

De vloer in de woonkamer zet de toon voor het hele interieur. De inrichting kan met een gerust hart sober worden gehouden, in combinatie met een meer uitgesproken vloer. Dat kan bijvoorbeeld met stoere houten planken of natuursteen.

lees meer
Tapijt vloerenTapijt: veiligheid voorop!

Verrassend. Veelzijdig. En: veilig. Ook met het oog op veiligheid heeft tapijt een heel duidelijk pluspunt ten opzichte van harde vloeren. Tapijt is immers stroef, wat de kans op uitglijden aanzienlijk verminderd.

lees meer
Tapijt op de vloerTapijt Hoog- en laagpolig

Wie een warme, zachte en geluiddempende vloer zoekt, komt uit bij tapijt. Het palet aan kleuren en dessins is onuitputtelijk. Of het nu gaat om wol, katoen, synthetisch, sisal of zeegras. En dan zijn er nog de talloze tactiele structuren, van zacht velours tot weelderige shag. Tapijt kent vele gezichten.

lees meer
tapijtDiva Twin van Desso

Het moderne tapijt Diva Twin van Desso onderging een restyle, waardoor het nog aantrekkelijker is geworden. Door de toepassing van nieuwe garens en een vernieuwde constructie is het tapijt voller en luxueuzer geworden met een superzachte touch als gevolg.

lees meer
Desso VibeJong tapijt met trendy kleurlijn

Vibe is het nieuwe, jonge tapijt van Desso dat zich kenmerkt door haar trendy kleurenpallet en moderne look. Een breed kleurenaanbod van natureltinten die zijn aangevuld met trendkleuren in frisse tonen als Aubergine en Fuchsia zijn verantwoordelijk voor de moderne look.

lees meer
Desso StreamDesso Stream tapijt

Desso heeft haar luxury collectie onlangs uitgebreid met het tapijt Stream. Dit tapijt heeft een jonge look die opvalt door sterke kleuren. Hierdoor is de Stream een echte blikvanger, waarmee een warme sfeer binnen een ruimte wordt gecreëerd.

lees meer
TapijtHaal de natuur in huis

Op dit moment zijn eigenschappen als natuurlijk, ecologisch en duurzaam belangrijke aandachtspunten bij de aanschaf van een product. Deze argumenten spelen ook mee bij de aanschaf van vloerbedekking. Tapijt is dan een voor de hand liggende keuze.

lees meer
Tapijt vloerenBelakos tapijt

Net als de Chorus en de Miles is de Princeton gemaakt van kleurecht SDN garen. Deze kwaliteit kan zowel in huis gebruikt worden, als in projecten. Princeton kan op trappen gelegd worden en gebruik van stoelen met zwenkwielen is geen probleem.

lees meer
Siergrind vloerenGrindvloer sterk steentapijt

Grindvloeren hebben een prettige no-nonsense uitstraling. Daarnaast heeft het materiaal een fors aantal praktische plussen. Omdat dit type vloer enorm sterk en slijtvast is, zijn er legio toepassingen. De creatieve mogelijkheden zijn de laatste jaren verruimd met metallic coatings, kiezel- en marmeroptiek.

lees meer
gratis roomplanner
Handyfloor


Gratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie