wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Vloeren - Pagina: 6

 
Nieuwenhuizen natuursteenTrends in natuursteen

De trends in natuursteen verschuiven naar een natuurlijke, meer robuuste look. Fluwelig gezoet hardsteen en breukmaterialen als leisteen zijn razend populair. Bij de marmers gaat de aandacht uit naar bijzondere structuren.

lees meer
Laminaat vloerenLaminaat, sterk en betaalbaar!

Laminaat is een zeer populaire vloerbedekking. In ruim 57% van de Nederlandse woningen ligt een laminaat vloer. Laminaat is supersterk

lees meer
ParketmeesterKurk: warm en verend

Een oude bekende, die oerdegelijke bruine kurkvloer van vroeger. Een prima vloer dat zeker, maar wel onderhoudsintensief en lastig om te installeren. Inmiddels - enkele kurkrevoluties verder - is er veel veranderd.

lees meer
Kurk in de kinderkamerKurk in de kinderkamer!

Kurkvloeren passen door hun unieke eigenschappen en ontelbare mogelijkheden perfect in de kinderkamer. Ridders en prinsesjes, avonturiers en poppenjuffen kunnen zich uitleven in de geluidsdempende, met kurk bekleedde kamers.

lees meer
Kurk vloerenKurk zet de trend in huis

Met kurk teken je voor een intrigerend interieur van trendy keuken tot blikvangers van wanden of een onweerstaanbare blotevoetenvloer in de badkamer. Tegelijk kies je voor het milieu en de toe-komst, want de bast van de kurkeik is meer dan zomaar een natuurproduct.

lees meer
BeltramiNatuursteen vloer

Er zijn veel verschillende soorten natuursteen; marmer, graniet, travertin, leisteen, kwartsiet, granito, kalkzandsteen. Juist omdat het uit de natuur komt is geen enkele steen hetzelfde.

lees meer
Kurk vloerenKurkvloer past overal

Kurk is een ideaal natuurlijk materiaal voor een prachtige harde en toch verende vloerbedekking. Dankzij de vele voordelen kan kurkparket werkelijk overal in het huis worden gelegd.

lees meer
Novilon Nova en Viva Novilon Nova en Viva

Forbo Flooring introduceert de vernieuwde collecties Novilon Nova en Novilon Viva. Collecties die staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit, maar ook voor innovatie.

lees meer
Badkamervloer kurkKurk in de badkamer

Als natuurproduct met unieke eigenschappen kent kurk groeiend succes als interieurelement. Meer en meer mensen ontdekken de heilzame, decoratieve én handige aspecten van het materiaal.

lees meer
Mosa natuursteenNatuursteen badkamervloer

Naast de tegels, is natuursteen populair als bekleding van de badkamervloer. Natuursteen geeft een natuurlijke, rijke uitstraling en past in nagenoeg elke badkamerstijl.

lees meer
Designvloer badkamer DRTDesignvloer in de badkamer

Met de opkomst van de minimalistische badkamerstijl, is ook de kijk op debadkamervloer veranderd. Velen zoeken naar naadloze vloeren met een no-nonsense, bijna industriële uitstraling.

lees meer
DRT GietvloerenUrban Velvet Plus gietvloeren

Met de Urban Velvet Plus garandeert DRT een vloer die vrij is van VOS (vluchtige organische stoffen). Hierdoor is een gezonde leefomgeving veiliggesteld.

lees meer
GietvloerZwarte Gietvloer

Donkere gietvloeren worden in de praktijk niet zo vaak toegepast. Maar als de architectuur van de ruimte het toelaat, ontstaat er een heel bijzonder sfeer.

lees meer
Desso tapijtStrakke lijnen, zachte kleuren

DESSO Inova Sense is superzacht, in kleur én textuur. Met "pretty pastel" tinten en een rijke gesneden pool beantwoordt dit nieuwe tapijt aan onze behoefte aan warmte en kleur binnenshuis.

lees meer
GietvloerGietvloer in gegoten wit

Inspelend op de laatste woontrends introduceert DRT de perfecte witte gietvloer: Perfect White. Een vloer die het frisse en lichte van wit combineert met het zachte en warme gevoel van een gietvloer.

lees meer
DRT GietvloerenGietvloer in natte ruimten

Een gietvloer van DRT biedt tal van oplossingen voor vloerbekleding in badkamer, douche, wellness-ruimte of gastentoilet.

lees meer
Vloer en wandbekleding trendsNieuwe vloer en wandbekleding

Bij het (opnieuw) inrichten van je huis is de belangrijkste en meestgestelde vraag: "Welke stijl wil ik doorvoeren?" Leef je uit op de muur! Kies een behang of muurverf die past bij jouw stijl.

lees meer
NibostoneNatuursteen leeft

Iedere stijlliefhebber is het erover eens. Een mooi interieur creëer je niet alleen met stijlvolle meubelen en decoraties. Minstens zo belangrijk is de vloer, want die bepaalt voor een groot deel het karakter van de woning.

lees meer
WicandersKurk en badkamertrends

Strakke interieurs zijn vandaag nog altijd in, maar daarnaast is de klassieke stijl aan een sterke opmars bezig. Ook de landelijke cottagestijl kent een duidelijke comeback met materialen als vergrijsd hout, onbehandeld beton en geborsteld metaal.

lees meer
WoonwensenWoonwensen veranderen...

Woonwensen veranderen met het verstrijken van de jaren. De gezinssamenstelling verandert, er komen nieuwe producten op de markt of de woonbehoefte is gewijzigd. Wie niet wil verhuizen heeft mogelijkheden te over om de woning aan te passen en te transformeren in een nieuw woonparadijs.

lees meer
Edel TapijtTapijt: tastbare luxe

Tijd voor jezelf; op een plek van jezelf. Tapijt heeft in dit opzicht alles mee: de juiste look, feel én touch. Leg met tapijt de basis voor merkbaar meer comfort en behaaglijke luxe.

lees meer
VloerbedekkingRetro vloer, speelse sfeer

Bonaparte Chinchilla is dé designklassieker onder de zachte vloeren. Met de restyle van Chinchilla presenteert Bonaparte een tapijt dat de show steelt met krachtige kleuren, een opvallende structuur en retro look.

lees meer
TapijtUrban lifestyle, luxe vloer!

Moderne luxe en comfort in het stadse interieur, met Parade Loft. De dynamiek en hectiek van het stadse leven doen ons verlangen naar comfort, luxe en warmte. Parade speelt daarop in met de nieuwe tapijtcollectie Loft.

lees meer
TapijtHeuga Really Random

Heuga introduceert haar nieuwe tapijttegelcollectie Really Random, een product met een duurzaam ontwerp dat is geïnspireerd op kleuren en patronen uit de natuur

lees meer
gratis roomplanner
Handyfloor


Gratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie