wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Vloeren - Pagina: 3

 
Vloerverwarming overwegingenVloerverwarming overwegingen
Je bent vast en zeker niet de eerste die overweegt om vloerverwarming aan te leggen in huis. Het zorgt voor een betere verdeling van de warmte in huis. Hier kun je natuurlijk optimaal van profiteren. Wellicht doe je het ook om te besparen op je energienota. Een slimme keuze!
lees meer
Vinylvloer in de slaapkamerVinylvloer in de slaapkamer
De vloer van de slaapkamer? Dat vraagt om iets warms, comfortabel onderhoudsvriendelijk en… stil. De innovatieve Moduleo vloeren voldoen aan deze wensen.
lees meer
Jaarringen tellenJaarringen tellen
Uipkes Houten Vloeren is altijd op zoek naar bijzondere varianten op het gebied van de houten vloer en introduceert de kopshouten vloer. Een ‘blokjesvloer’ is niet zo gebruikelijk in een interieur, maar geeft wel bijzonder veel karakter aan de vloer.
lees meer
Lentefrisse designvloerenLentefrisse designvloeren
Net zoals de eerste zonnestralen wonderen doen voor je humeur, zo geven de lentefrisse designvloeren van Moduleo® je energie. Met heldere kleuren en lichte hout- en steendessins tekenen ze voor een tijdloze look en een subtiele, elegante sfeer in huis.
lees meer
Nieuwe Forbo vloerenModerne Forbo vloeren
Forbo Flooring introduceert deze maand met Marmoleum Modular een gloednieuwe collectie die uitnodigt tot spelen en het maken van eigen vloerontwerpen. Met zes tegelformaten van XL tot klein, 61 kleuren en vier basisdessins is werkelijk alles mogelijk
lees meer
Brede jongensBrede jongens
De eiken houten vloer van Uipkes kenmerkt zich door zijn stoere uitstraling. Uitgevoerd in edelgrijs komen deze eiken planken perfect tot hun recht. De houtnerven en noesten zijn nog zichtbaar maar het geheel straalt toch een bepaalde rust uit.
lees meer
Designcollecties vinylvloerenDesigncollecties vinylvloeren
Moduleo® introduceert de vernieuwde collecties Select en Transform. Beide collecties staan voor een nieuwe generatie modulaire vinylplanken en –tegels. Van een fascinerende houtnerf met gedetailleerde textuur tot een koele betonlook met een vleugje glitter.
lees meer
Laminaat vloer Trends in laminaat
De afgelopen jaren heeft laminaat behoorlijk wat aan populariteit gewonnen. Een laminaatvloer is bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden.
lees meer
Houten tegelsHouten tegels
Uipkes Houten Vloeren komt met een primeur. Dit keer geen visgraat vloer of Hongaarse punt, maar een zogenaamde tegel vloer. De houten planken worden op tegelformaat gezaagd en in een patroon gelegd.
lees meer
Forbo Novilon NovaForbo Novilon Nova
Forbo Flooring introduceert in maart haar nieuwe Novilon Nova collectie, De nieuwe vinylcollectie - het kamerbrede antwoord op pvc stroken - is vrijwel niet te onderscheiden van een echte houten vloer
lees meer
Gietvloer in de kinderkamerGietvloer in de kinderkamer
In verhouding brengen kinderen veel meer tijd op hun kamertje door dan de gemiddelde ouder. Slapen, leren en spelen. In de loop der jaren worden er verschillende eisen aan dit kamertje gesteld. Zeker is dat kinderkamervloeren het zwaar te verduren hebben.
lees meer
Vloeren met een verhaalVloeren met een verhaal
Met de nieuwe collecties Solids en Scenes laat tegelproducent Mosa zijn talent voor design zien. Bij Solids in het groot, met robuuste formaten die een verhaal vertellen over de voegen heen.
lees meer
Arturo gietvloerenArturo gietvloeren
De laatste trends op interieurgebied zijn voor de gietvloeren van Arturo vertaald in een prachtige collectie met 80 kleuren. Daarmee krijgen kleur en creativiteit alle ruimte.
lees meer
Generaties gevloerdGeneraties gevloerd
Duurzaam kan je de luxe vinylvloeren van Moduleo® wel noemen. Met een slijtvaste toplaag zijn de tegels en planken ontworpen voor jaren gebruik. Bovendien kunnen deze vloeren zo veel troeven uitspelen dat elke generatie zich erin kan vinden:
lees meer
Alles over vloer- en wandverwarmingAlles over vloerverwarming
Ook al is vloer- en wandverwarming de kinderschoenen al lang ontgroeid, installateurs moeten nog elke dag de indianenverhalen de wereld uit helpen. En dat terwijl het een erg toekomstgericht systeem is, gezien de energiezuinigheid en plaatsbesparende comfortwarmte.
lees meer
Moduleo, ‘next generation’Moduleo, ‘next generation’
Na de succesvolle lancering van zijn innovatieve ‘modulaire’ concept van vinyl in planken en tegels nu 3 jaar terug, stelt Moduleo op de vakbeurzen de nieuwe generatie voor.
lees meer
Badkamer ‘houten’ vinylvloer Badkamer ‘houten’ vinylvloer
Met de vinylvloeren van Moduleo is het mogelijk om een vloer met houtlook in de badkamer te plaatsen. Door de voelbare nerven en groeven zijn de dessins van Moduleo bijna niet van echt hout te onderscheiden.
lees meer
Impressive Ultra laminaatImpressive Ultra laminaat
Maak kennis met de nieuwste innovatie in laminaatvloeren. Maak kennis met Quick-Step Impressive Ultra. Een nieuwe generatie laminaatvloeren die natuurlijker dan ooit oogt en aanvoelt...
lees meer
Vloerentrends 2015Vloerentrends 2015
Je woning vertelt veel over jezelf. Meer dan ooit willen we creatief omgaan met ons interieur, onze stempel drukken, een eigen stijl vinden. Maar dat blijkt moeilijker dan gedacht.
lees meer
Carpet Right vinylvloerenHet tijdloze van vinylvloeren

Toe aan een nieuwe vloer en moet je een beetje op je budget letten? Dan zijn vinylvloeren een prima keuze. Voor een kleine prijs heb je een enorme keuze.

lees meer
IKEA vintage vloerkledenIKEA vintage vloerkleden
In december presenteert IKEA een unieke collectie handgeweven vloerkleden uit Anatolië, het schiereiland dat een groot deel van Turkije bestrijkt.
lees meer
De comeback van de visgraatDe comeback van de visgraat

De trend in houten vloeren zijn grote afmetingen visgraat vloeren. Bij Uipkes maakt de visgraat vloer dan ook een comeback in een heel nieuw jasje. Geen klassieke, smalle, vaak glanzende houten vloer zoals je die vroeger zag. Anno 2014 is de visgraat vloer stoer met brede, robuuste houten planken.

lees meer
Heuga Really RandomHeuga Really Random
Wonen op een tapijt van echte bladeren? Dat niet helemaal, maar bij het ontwerpen van de collectie Really Random zijn de designers letterlijk het bos in gestuurd.
lees meer
Dark Roast – donkere vloerenDark Roast – donkere vloeren
Uit de IMPRESS collectie van Moduleo hebben de donkere vloeren een robuuste uitstraling. Deze warme kleuren geven het interieur een exotisch tintje.
lees meer
gratis roomplanner
Handyfloor


Gratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie