wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Vloeren - Pagina: 12

 
Quick StepHet gevoel van een plankenvloer

Ben je op zoek naar een stijlvolle, praktische laminaatvloer die alle voordelen van Quick-Step combineert met het uitzicht van een echte plankenvloer? Ontdek dan het originele karakter van de Quick-Step laminaatplanken.

lees meer
Quick StepTrend: donkere vloeren

Tegenwoordig zijn donkere vloeren dé trend. Met zijn vrij zwarte nervenstructuur en expressieve houttekeningen past de notelaar perfect in dit plaatje.

lees meer
Quick StepQuickStep Leisteentegel

De laminaattegels uit het Quick-Step gamma worden vanaf dit jaar gepresenteerd onder de naam Quick-Step Quadra. Quick-Step laminaattegels vormen in een keuken, inkomhal, bureau of eetkamer- een sfeervol en praktisch alternatief.

lees meer
Quick StepQuickStep Elegance

Massief houten vloeren hadden altijd het voorrecht een grote variatie te hebben zonder terugkerende patronen. Deze variatie te bekomen is de laatste jaren een uitdaging geweest voor Quick-Step en heeft zijn hoogtepunt bereikt bij de lancering van het Elegance gamma.

lees meer
Quick StepQuick-Step Country

Vanaf 2006 presenteert Quick-Step de Country-vloeren als een aparte lijn, en positioneert deze als zijnde de top van het volledige Quick-Step gamma.

lees meer
PlintenPlinten

Plinten en profiellatten dienen om naden langs muurkanten en hoeken zo fraai mogelijk af te werken. Er zijn holle en massieve plinten in vele houtsoorten.

lees meer
Quick StepPlanken vloeren: van alle tijden

Ze zijn letterlijk de eerste stap voor een karaktervol interieur: plankenvloeren. U haalt niet alleen de natuur in huis maar ook een vloer waar u tientallen jaren plezier aan beleeft en die door de tijd heen alleen maar mooier wordt

lees meer
PiriParket voor buiten

Het bedrijf PiRi aan de Ambachtsweg in Pijnacker verkoopt sinds enige tijd exclusief Parket voor Buiten. Een kwalitatief hoogstaand en slim product dat niet in de tuincentra te verkrijgen is.

lees meer
Parador TrendtimeTrendtime laminaat

Onder de naam design heeft Parador zich de luxe gepermitteerd, aan het standaardassortiment een design vloerencollectie te ontwerpen, die de consument via vijf, bij deze tijd passende woonstijlen - de Modern Style, African Style, Oriental Style, new Style (Retro en Lean design) - voert naar een eigen woonstijl.

lees meer
Novilon FusionNovilon Fusion

Novilon Fusion heeft een eigentijdse en stoere uitstraling. De collectie heeft naast de tijdloze dessins hout en steen ook heel verrassende en innovatieve dessins, zoals bamboe, bloem en leer.

lees meer
Marmoleum® Dutch DesignMarmoleum® Dutch Design

Marmoleum Dutch Design is een samenwerking tussen Forbo en twaalf Nederlandse designers, waarbij elke designer een bijzondere kleur Marmoleum ontwikkelt.

lees meer
Linoleum vloerenLinoleum vloer

Linoleum is duurzaam, mooi, decoratief, en heeft een goede prijs/prestatieverhouding. Daarnaast is een linoleum vloer erg hygiënisch, gemakkelijk in onderhoud en in vele kleuren en dessins verkrijgbaar.

lees meer
Quick-Step LaguneHouten vloer in de badkamer

De badkamer is de laatste jaren geëvolueerd van een functioneel klein kamertje naar een volwaardige ontspanningsruimte. Deze ruimte wint niet alleen aan oppervlakte, maar wordt ook met meer zorg en oog voor detail ingericht.

lees meer
Laminaat vloerenLaminaat vloer

Als er één vloer is die de laatste jaren snel aan populariteit heeft gewonnen, dan is het wel de laminaatvloer. De redenen zijn duidelijk, want geen enkel ander type vloer past in iedere ruimte

lees meer
GietvloerenMotion Gietvloeren

Motion heeft met de MONO Solid Strong Colour System vloer het kleurvaste kwaliteitsproduct in huis. De vloer bestaat uit 5/6 lagen, deze lagen zorgen ervoor dat de vloer niet loslaat en scheuroverbruggend is.

lees meer
GietvloerGietvloeren

In winkels en badkamers zie je ze steeds vaker, maar nu ook in de andere vertrekken van het huis zoals de woonkamer en de slaapkamer. Gietvloeren zijn een trend geworden.

lees meer
ForboForbo Touch

Forbo Flooring introduceert op De Woonbeurs een totaal nieuw en innovatief vloerbedekkingmateriaal gemaakt van 100% natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen, genaamd Touch.

lees meer
Marmoleum At Home forboMarmoleum at home

Alle kleuren uit Marmoleum at home zijn voorzien van de nieuwe revolutionaire finish Topshield. Deze innovatieve finish is de grootste doorbraak in linoleum van de laatste jaren.

lees meer
ForboMarmoleum colours for kids

Om in te spelen op het vele gebruik van Marmoleum click in de kinderkamer, introduceert Forbo Flooring drie nieuwekinderkleuren: bleeckerstreet, blue en golden sunset.

lees meer
UipkesEen vloer uit de natuur

Een houten vloer is de perfecte basis voor een sfeervol en tijdloos interieur. Verantwoord hout met een bijzondere finish, in olie of lak, brengt een ruimte tot leven en zorgt voor warmte en gezelligheid.

lees meer
Quick-StepDe natuur over de vloer

Robuuste planken vloeren waren vroeger al in landhuizen en voorname herenwoningen te vinden. Ze stralen een bepaalde klasse uit, zijn duurzaam en brengen sfeer. Geen wonder dat dergelijke vloeren worden herontdekt.

lees meer
Freek tapijtOutdoor carpet Freek®

Freek® is een kleurrijk outdoor carpet dat zacht aanvoelt en gemaakt is van aaibare zachte maar zeer duurzame vezels die bestand zijn tegen regen en zonneschijn

lees meer
BonaparteTapijt Bonaparte Enjoy

Het nieuwe Enjoy van Bonaparte neemt je mee door een continent van kleur: de zinderende tinten van de bush, de spetterende kleuren van de markten en de dorpjes, het sprekende koloriet van de overweldigende natuur...

lees meer
Quick-StepOnderhoud van houten vloeren

Alvorens met de afwerklagen te beginnen wordt parket eerst mooi glad geschuurd. Voor de laatste schuurbeurt worden bij tapisvloeren eventuele gaatjes, naadjes en kieren opgevuld met voegenkit.

lees meer
gratis roomplanner
Handyfloor


Gratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie