wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Vloeren

 
VloerverwarmingVloerverwarming
Is het hout of is het PVC? De vloeren uit de Impress collectie van Moduleo zijn niet van echt te onderscheiden. Niet qua looks maar ook niet qua feeling.
Lees meer
Retro vloer Plak je eigen retro vloer
Is de vloer toe aan een metamorfose? Dan kun je natuurlijk kiezen voor laminaat, tapijt, parket, pvc, linoleum enz. Maar als je kiest voor een hippe vloer met retro eigenschappen, dan zijn zelfklevende vinyltegels de oplossing.
Lees meer
Gratis vloerenbrochures
Gratis woonmagazine
Kunststof vloerenIedere ruimte zijn vloer
Moduleo Moods maakt gebruik van tal van innovatieve geometrische dessins uit bestaande collecties die onderling compatibel zijn waardoor er eindeloze verlegpatronen mogelijk zijn.
Lees meer
Marmoleum CocoaMarmoleum Cocoa
Forbo Flooring heeft de iF Design Award gewonnen voor haar gloednieuwe Marmoleum Cocoa collectie en is zeer verheugd met de prestigieuze prijs, die niet heel vaak wordt toegekend aan een vloer.
Lees meer
TapijtRespect voor de natuur
Creëer een natuurlijke basis in huis met een duurzaam gemaakt sisaltapijt. De grof geweven structuur in natuurlijke tinten geeft het interieur een stoere look met een tropisch tintje.
Lees meer
gratis woonbrochures
TapijtStoer! Denim blauw
Creatieve vloerontwerpen geven een upgrade aan je interieur. Interieurarchitect Odette Ex ontwierp de Desso&Ex tapijtcollectie met verschillende dessins en patronen in vier kleurgroepen die onderling met elkaar gecombineerd kunnen worden.
Lees meer
Pvc vloerenZin in sportief
De nieuwe pvc vloerencollectie van Moduleo bestaat uit verschillende hout, beton en steenoptieken die niet van echt te onderscheiden zijn maar wel de voordelen hebben van pvc.
Lees meer
Opvallende vloerentrendsOpvallende vloerentrends
Het is een opvallend nieuw signalement; vloeren die de aandacht trekken in het interieur! Interieurarchitecten spelen volop met het mixen van materialen, kleuren, patronen en méérdere lagen. Dat bepaalt in grote mate de sfeer omdat het gaat om het grootste oppervlakte in de ruimte!
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
TapijtZacht is de nieuwe luxe
Je neemt een kleed of kamerbreed tapijt omdat je op zoek bent naar meer warmte, sfeer, comfort en een betere akoestiek in huis. B.I.C. Carpets staat internationaal bekend voor het vervaardigen van hoogwaardige tapijten volgens de Wilton weefmethode.
Lees meer
Famillie vloerenFamillie vloeren
Gaat echt design en een praktische, familie vriendelijke vloer samen? Jazeker, laat je eens inspireren door de nieuwste collecties van Novilon. Deze vlakke vloer ziet er geweldig uit en alles – stiften, longboards, fastfood – en iedereen – voetbalvriendjes, opa en oma, yogaclubje – is welkom.
Lees meer
Marmoleum ImagineMarmoleum Imagine
Forbo Flooring lanceerde onlangs een volledig nieuwe en trendy designcollectie, genaamd Marmoleum Imagine. Met de introductie laat de vloerenproducent op een hypermoderne manier een oude designtraditie herleven om met Marmoleum decoratieve vloeren te maken
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Beschermen van je vloerFeestje? Help! mijn vloer
Deze maand wordt mijn oudste 18 jaar! Reden voor een groot feest. Hij heeft zo’n 60 vrienden en vriendinnen uitgenodigd. Bijzonder leuk natuurlijk, maar stiekem maak ik me wel zorgen om mijn parketvloer. Wij hebben een traditionele Afzelia parketvloer, gelegd in visgraat met zwarte bies. Een prachtige vloer maar wel één die kwetsbaar is.
Lees meer
Novilon Prima en VivaNovilon Prima en Viva
Het is Forbo’s eigen designstudio wederom gelukt om een nieuwe collectie Novilon Prima en Viva te ontwerpen die naadloos aansluit bij de woonwensen van deze tijd.
Lees meer
Gratis woonbrochuresGratis woonbrochures
Benieuwd naar de woontrends voor het komend seizoen? Vraag dan gratis de nieuwste woonbrochures aan via onze woonbrochureservice en laat je informeren en inspireren.

 

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplannerGratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie