wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Vloeren

 
Novilon Prima en VivaNovilon Prima en Viva
Het is Forbo’s eigen designstudio wederom gelukt om een nieuwe collectie Novilon Prima en Viva te ontwerpen die naadloos aansluit bij de woonwensen van deze tijd.
Lees meer
Gratis woonbrochuresGratis woonbrochures
Benieuwd naar de woontrends voor het komend seizoen? Vraag dan gratis de nieuwste woonbrochures aan via onze woonbrochureservice en laat je informeren en inspireren.

 

Lees meer
Gratis vloerenbrochures
Gratis woonmagazine
GietvloerenWorden gietvloeren betaalbaar
Als u voor modern design kiest voor uw woonkamer, badkamer of toilet, dan komen gladde vloer- en wandafwerkingen al snel in beeld. Geen tegelwerk betekent minder onderhoud en geen vuile voegen en dat is altijd een positief bericht!
Lees meer
Nieuwe design gietvloerNieuwe design-gietvloer
Met een gietvloer uit de Arturo Parlare collectie creëer je een unieke basis voor het interieur. Afhankelijk van de lichtinval en positie in de ruimte neem je de vloer telkens anders waar.
Lees meer
Vloerentrends 2017Vloerentrends 2017
Volgend jaar anticiperen we op de populariteit van de grijze vloer. In de afgelopen maanden, heeft grijs bewezen dé kleurkeuze te zijn voor mensen die een up-date willen geven aan hun slaap– en woonkamers. De look is traditioneel met een moderne twist.
Vloerentrends 2017
gratis woonbrochures
Novilon BellaSpeelse vloeren
Forbo Flooring introduceert deze maand Novilon Bella. De nieuwe collectie bestaat uit 16 vloeren uitgevoerd in speelse houtdessins met neutrale en sprekende kleuren
Novilon Bella
Lekker warm: een kunststof vloerLekker warm: een kunststof vloer
Kunststof vloeren sluiten helemaal aan op de nieuwste vloerentrends en combineren het beste uit meerdere werelden. CanDo levert een mooi programma kunststof vloeren onder de naam Comfort Click.
Kunststof vloer van CanDo
Portugese tegelsPortugese tegels
Zijn ze helemaal hip en in heel veel verschillende kleuren en motieven verkrijgbaar: Portugese cementtegels. Deze vloertegels zijn helemaal met de hand gemaakt en het zijn ware kustwerkjes op zich.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Patchwork op de vloerPatchwork cement tegels
Tegels zijn de ideale basis voor je interieur. Tegels combineren uitstekend met vloerverwarming, zijn makkelijk te reinigen en zijn kras- en slijtvast. En wat tegels helemaal geweldig maakt, is dat je er eindeloos mee kunt variëren en combineren.
Patchwork op de vloer
Botanisch wonenBotanisch wonen
Groen, groener, groenst.... Groen wonen, of ook wel botanisch wonen genoemd is de trend van 2016. Veel planten in je interieur, niet alleen omdat ze ons lekkere zuurstof geven maar ook als accessoire! Hoe meer, hoe groter, hoe beter.
Botanisch interieur
Desso denim Jeans en RidgeDesso denim Jeans en Ridge
Geen textiel meer iconisch dan denim, de meest gedragen stof ter wereld. Geïnspireerd op de vele uitstralingen van denim heeft tapijtproducent Desso, onderdeel van Tarkett, een nieuw product ontworpen: Jeans.
Desso denim
Volg Wonenonline op Instagram
Vloeren en wandenDekton® XGloss Natural Collection
Cosentino Group, Spaanse multinational en leider in de productie en distributie van innovatieve oppervlakken voor architectuur en design, presenteert de Dekton® XGloss Natural Collection. Dit is een collectie van hoogglans high-tech ultracompacte oppervlakken die opvallen door een schitterende kristalglans in drie unieke marmerlooks.
Vloeren en wanden
Bamboe vloerenBamboe de vloer van de toekomst?
Bamboe groeit snel, is sterk en biedt veel mogelijkheden als bouwmateriaal. Zo is het mogelijk om van bamboe prachtige vloeren te maken. Deze vloeren zijn een stuk duurzamer en goed betaalbaar, waardoor dit wel eens dé vloer van de toekomst kan worden.
Bamboe vloeren
vloertegels trends 2016Vloertegeltrends 2016
Ben je op zoek naar een duurzame vloer voor in de keuken, woonkamer of badkamer? Wil je een vloer die gemakkelijk in gebruik is en ook nog kras en stoot bestendig is? Denk dan eens aan een tegelvloer.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie