wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Uw woning te koop uitgelicht

 
Woning te koop aanbieden
Gratis keukenboek
huis, te koop, woning te koop, huis uitgelicht, woning verkopen
Vergroot uw verkoopkans!
Staat uw woning te koop en wilt u de verkoopkans een extra impuls geven? Presenteer uw woning op Wonenonline.nl en u bereikt duizenden nieuwe potentiële huizenkopers!

Wat zijn de voordelen?
U spreekt op Wonenonline.nl niet alleen de woningzoekenden aan, maar juist ook dé mensen die zelf niet op zoek zijn naar een woning maar wél iemand kennen met verhuisplannen. Deze 'toevallige ontmoeting' met uw woning kan wel eens voor dé koper zorgen!

Daarnaast wordt uw woning natuurlijk bij de actieve woningzoekenden extra onder de aandacht gebracht. Niet alleen via onze website maar ook via 2 Twitter accounts (samen ruim 23.000 followers), Facebook (ruim 22.000 fans) Google+ en Pinterest (ruim 30.000 fans)  wat de verkoopkans ook aanzienlijk vergroot!

Wat zijn de kosten?
Deze bedragen eenmalig 25,00 euro (incl. btw).
De woning blijft actief totdat deze verkocht is.

Wilt u meer informatie of uw woning direct aanmelden vult u dan het onderstaande formulier volledig in. U ontvangt vervolgens per e-mail een bericht met de verdere uitleg en mogelijkheden.

Ja, vergroot ook mijn verkoopkans en licht mijn woning uit op Wonenonline.nl en social media

uw naam
straat & nr
postcode & plaats  
e-mail
telefoonnummer
Link naar uw woning
bijvoorbeeld op Fundagratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Newstairs traprenovatie