wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

snel je huis verkopen!

 
Woning te koop aanbieden
gratis roomplanner
gratis woonbrochures
Huis snel verkopen
Je huis verkopen is niet altijd even eenvoudig als het lijkt. Waarom staat het ene huis maar enkele dagen te koop en het andere een jaar of zelfs langer? Waarom wordt het ene huis met winst verkocht en blijft de ander met enorme schulden achter?

Presentatie is het antwoord op deze vragen. De presentatie van de woning op de foto’s, de presentatie op het internet en de presentatie aan de potentiële kopers.

Vanuit mijn jarenlange ervaring in digitale fotografie en internet, werd mij gevraagd of ik met de presentatie van woningen van vrienden en kennissen kon helpen. Ik hielp ze en vertelde wat ik wist en raakte daardoor nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk was om een huis goed verkoopbaar te maken. Ik ben op zoek gegaan naar deze informatie en gaf tips en aanbevelingen aan mijn vrienden en kennissen. De huizen werden sneller verkocht en met meer rendement dan verwacht!

Al deze verkoop tips en ervaringen heb ik uiteindelijk opgeschreven. Het was in eerste instantie niet eens de bedoeling maar ik bleek zo veel nuttige informatie te hebben verzameld en kreeg zoveel positieve reacties dat ik besloten heb dit te bundelen tot een boek.

Al deze tips en ervaringen helpen je een huis sneller en beter verkoopbaar te maken met meer rendement! Technische kennis is niet nodig! Huis verkopen met verlies? Hoeft niet!

Vraag het boek aan voor slechts € 27,00. Een kleine investering die zichzelf razendsnel terug verdient.

 

gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Newstairs traprenovatie