wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Een huis verkopen

 
Snel je huis verkopensnel je huis verkopen!
Een paar kleine wijzigingen kunnen het verschil maken tussen een onverkoopbare en een goed verkoopbare woning! Je leest er alles over in het boek Je Huis Snel En Met Meer Rendement Verkopen?
Lees meer
Je huis in 5 stappen verkopenJe huis in 5 stappen verkopen
We kennen ze allemaal: de versgebakken appeltaart in de oven en de bos bloemen op tafel als er potentiële kopers van je huis de woning komen bezichtigen. Het zijn twee eenvoudige trucjes die bezoekers onmiddellijk een welkom en huiselijk gevoel geven
Lees meer
Verkoopstyling
Verkoopstyling boek
Sneller je huis verkopenSneller je huis verkopen
Soms duurt het erg lang voordat een huis verkocht wordt. Verkoopstyling kan hiervoor ‘de’ oplossing zijn. In Uithoorn is Ilonka van Leer van IVL Verkoopstyling gevestigd. Zij helpt mensen die hun huis aanbieden met de juiste styling zodat deze sneller en tegen de hoogst mogelijke prijs wordt verkocht.
Lees meer
VerkoopstylingHuis te koop? Verkoopstyling!

Hoe kunnen we tegenwoordig onze woning snel verkopen? Het antwoord hierop is eenvoudig: schakel een verkoopstylist in. Wanneer je de hulp van zo'n deskundige inroept, is de kans op succes erg groot.

Lees meer
OnderhandelenOnderhandelen

Onderhandelen is voor veel mensen de lastigste fase in het hele aan- of verkoopproces van een huis. Uitbesteden aan de makelaar of een andere professionele onderhandelaar, dus? Dat kan, maar het hoeft niet.

Lees meer
Verhuisbedrijf vinden
Huis verkochtHuis verkocht? Van elkaar verlost?

De onderhandelingen verlopen soepel verlopen en het huis wordt verkocht. De koper heeft het gevoel dat hij een goede prijs heeft bedongen, en ook de verkoper is tevreden. Zijn koper en verkoper dan van elkaar verlost?

Lees meer
De koopovereenkomstDe koopovereenkomst

Heeft u overeenstemming bereikt met de verkoper, dan ontvangt u een schriftelijk en getekende koopovereenkomst of een afschrift daarvan. Na ontvangst van de koopovereenkomst heeft u als koper drie dagen bedenktijd. De bedenktijd gaat de volgende dag in.

Lees meer
Een huis kopenHet juiste huis, de juiste koper

Door de stagnerende economie zijn koophuizen wat minder in trek. Mensen hebben minder geld te besteden en het is niet meer vanzelfsprekend dat huizen in waarde stijgen - en dus is men minder kooplustig als het gaat om de aanschaf van een duur huis.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
VerkoopstylingVerkoopstyling

Door het benadrukken van al het goede wat een huis in zich heeft maak je kijkers enthousiast en geïnteresseerd. Een op de juiste manier gepresenteerde woning zal opvallen tussen de andere te koop staande woningen en zal eerder verkocht worden.

Lees meer
Een woning verkopenUw woning verkopen

Als u uw woning gaat verkopen, kunt u overwegen om het zelf te verkopen of dit over te laten aan een makelaar.

Lees meer
Huis kopenZelf doen of toch maar niet?

Als je een huis van 200.000 euro (en dat kost een huis tegenwoordig al gauw) via een makelaar koopt of verkoopt, ben je meestal tussen de vier- tot vijfduizend euro kwijt aan courtage. 

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
VerkoopstylingMaak uw huis verkoopklaar

Als u uw huis wilt verkopen, liggen uw kansen beter als u het huis eerst verkoopklaar maakt. Kritisch bekijken wat er storend is aan de huidige status van uw huis, maar ook aan de uitstraling van het interieur.

Lees meer
Waar moet je op lettenWaar moet je op letten

Wie zelf een huis koopt of verkoopt, moet het zonder de expertise van een makelaar stellen. Dit vergroot het gevaar dat je een kat in de zak koopt of dat je geen geschikte koper voor je huis vindt.

Lees meer
Oplevering van de woningControle en oplevering

Hoewel u tijdens de bouwfase wellicht regelmatig een kijkje neemt bij de bouw van uw woning, is het als leek lastig om eventuele bouwfouten te constateren.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Newstairs traprenovatie