wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Verhuizen

 
Aangepast zoeken
Een huurhuis Een huurhuis in 3 stappen
Je wil graag een eigen huis, maar je hebt niet de mogelijkheid of de behoefte om (al) een huis te kopen. Dan is huren een ideale optie! Het vinden van de ideale huurwoning kan een uitdaging zijn.
Lees meer
Verhuizen: wat kost dat?Verhuizen: wat kost dat?
Verhuizen lijkt eigenlijk helemaal niet zo duur te zijn. Tenslotte neem je gewoon al je spullen mee van het ene naar het andere huis. Natuurlijk veranderen je maandlasten, maar afgezien daarvan lijkt het allemaal nogal mee te vallen.
Lees meer

Woning te koop aanbieden
VerhuizenVerhuizen – HELP!
Het is zover; je gaat verhuizen! Wees niet bang, je hoeft niet alles alleen te doen. Echter kan het een goed bedrag aan geld schelen wanneer je zelf ook de handen uit de mouwen steekt. Zo kunnen de kosten voor een verhuisploeg al snel oplopen naar €100,- per uur, de voorrij- en verzekeringskosten nog niet meegerekend.
Lees meer
VerhuizenVerhuizen: 5 problemen opgelost
Een verhuizing is een pittige klus. Er moeten met veel zaken rekening gehouden worden en dit vergroot de kans op het maken van fouten. Deze fouten veroorzaken uiteindelijk problemen bij de verhuizing zelf of na de verhuizing
Lees meer
Snel je huis verkopensnel je huis verkopen!
Een paar kleine wijzigingen kunnen het verschil maken tussen een onverkoopbare en een goed verkoopbare woning! Je leest er alles over in het boek Je Huis Snel En Met Meer Rendement Verkopen?
Lees meer

Gratis woonbrochuresGratis woonbrochures
Benieuwd naar de woontrends voor het komend seizoen? Vraag dan gratis de nieuwste woonbrochures aan via onze woonbrochureservice en laat je informeren en inspireren.

 

Lees meer
Je huis in 5 stappen verkopenJe huis in 5 stappen verkopen
We kennen ze allemaal: de versgebakken appeltaart in de oven en de bos bloemen op tafel als er potentiële kopers van je huis de woning komen bezichtigen. Het zijn twee eenvoudige trucjes die bezoekers onmiddellijk een welkom en huiselijk gevoel geven
Lees meer
Huis kopenHuis kopen voor en nadelen
Ben je starter en denk je erover een woning te kopen? Niet gek, nu de hypotheekrente zo laag staat en de woningmarkt weer aantrekt. Voordat je de knoop doorhakt, wil je natuurlijk helemaal zeker weten dat een koophuis bij je past. Welke voor- en nadelen zitten er aan kopen? En met welk kostenplaatje moet je rekening houden? MoneYou heeft het op een rijtje gezet voor je.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
De meubeltaxiVerhuizen anno 2016
Een goede voorbereiding is het halve werk! Een veel gebruikt spreekwoord en ook zeker bij een verhuizing van toepassing! Begin daarom op tijd met het plannen van de verhuizing.
Lees meer
van interieur tot exterieurEen mooi huis van in tot exterieur
Schoonheid komt van binnen en van buiten. De buitenkant geeft in de meeste gevallen een perceptie over de binnenkant. Deze perceptie kan natuurlijk heel anders zijn dan de werkelijkheid. Dergelijke vooroordelen hebben wij niet alleen over mensen maar dit geldt ook voor woningen.
Lees meer
Woningmarkt ontwikkeling Woningmarkt ontwikkeling
Dat de woningmarkt sinds 2015 weer aan opbloeien is, dat kan haast niemand ontgaan zijn. Er zijn echter wel regionale verschillen. In grote steden zoals Utrecht en Amsterdam worden huizen binnen enkele dagen of weken verkocht voor de vraagprijs of zelfs meer, terwijl in landelijk gebied zelfs scherp geprijsde huizen een tijd te koop staan.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Verhuizen of blijven?Verhuizen of blijven?
Soms is er een duidelijke, goede reden om te verhuizen. Bijvoorbeeld om op jezelf te gaan wonen, om te gaan samenwonen of als je huis te klein wordt. Het kan echter ook heel lastig zijn om de beslissing te nemen om wel of niet te verhuizen.
Lees meer
Verkoopstyling tips & trucsVerkoopstyling tips & trucs
Staat jouw huis te koop of heb je verkoopplannen? Besteed dan extra aandacht aan de presentatie van je woning, oftewel verkoopstyling! Dit kun je met een paar handige tip en trucs zelf doen.
Lees meer
Sneller je huis verkopenSneller je huis verkopen
Soms duurt het erg lang voordat een huis verkocht wordt. Verkoopstyling kan hiervoor ‘de’ oplossing zijn. In Uithoorn is Ilonka van Leer van IVL Verkoopstyling gevestigd. Zij helpt mensen die hun huis aanbieden met de juiste styling zodat deze sneller en tegen de hoogst mogelijke prijs wordt verkocht.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Newstairs traprenovatie