wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

De vijver

 
Vijvertrend: Manneken pisVijvertrend: Manneken pis
Hé, wat staat daar voor een mannetje bij de vijver? Waterornament ‘Boy’ van Ubbink zorgt iedere dag voor een glimlach. Boy is gebaseerd op het Manneken Pis beeld in Brussel en past zowel in een klassieke als een moderne tuin.
Lees meer
Vijver Vijverplezier zowel out als indoor

Water creëert zowel rust als leven, wie wil dat niet! Deze trendy vijver kan overal én het hele jaar door

Lees meer
Gratis woonmagazine
Waterweelde langs de vijverrandWaterweelde langs de vijverrand

Een (natuur)vijver in de tuin voegt een element toe dat voor een extra dimensie in de tuinbeleving zorgt. Water in de tuin betekent veel meer leven in de tuin: niet alleen heel andere plantensoorten, ook meer bezoek door vogels, kikkers, padden, salamanders en prachtige insecten zoals libellen.

Lees meer
EasypondStijlvolle vijver

Velda brengt water naar iedereen. Een (grote) tuin is niet nodig om een vijver te bezitten en zaterdagen graven om van de sfeer van water te genieten ook niet.

Lees meer
Tuintips zomerHandige zomer tuintips

Zelfs in de tuin is s zomers alles vooral lekker loom genieten. Lange, late avonden. Gezellige tuinverlichting. Het leven is op zn top en ademt licht, lucht, warmte en kracht. Het gevoel dat niets hoeft en alles mag.

Lees meer
TuintipsTuintips voor Juli

Maai het gras in de zomer niet te kort om verbranding door felle zon te voorkomen. Een maaihoogte van 3 tot 5 cm is prima.

Lees meer
vijverEen mooie minivijver

In een tuin, op het balkon of terras is een minivijver een mooi en heerlijk rustgevend element. Lekker wegdromen langs de eigen waterkant. En zo moeilijk is het allemaal niet: een geschikte pot of bak, wat mooie planten en genieten maar!

Lees meer
vijverVijveronderhoud

Vanaf half april kunt u uw vijver beplanten, wat afgestorven is verwijderen, desnoods de hele vijver een grote beurt (laten) geven. Uw hovenier doet het graag en vakkundig voor u. 

Lees meer
gratis roomplanner
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures