De grenzen tussen binnen en buiten vervagen: dankzij de regendouche, buitenkeuken, veranda en hangmat krijgt onze tuin steeds meer comfort en kan het tegenwoordig worden gezien als ‘buitenkamer’. Een goed lichtplan maakt ieder in- en exterieur helemaal af. Buitenverlichting is praktisch en brengt sfeer in de tuin zodra de zon ondergaat. Geef jouw buitenkamer eenvoudig een make-over met de energiezuinige tuinverlichting van Gacoli. 

 

Uitgelicht
Met de tuinlampen van Gacoli neem je de sfeer van binnen mee naar buiten. Je herkent de meeste Gacoli modellen aan de strakke, witte lampenkap en robuuste RVS voet. Maar naast de grote selectie schemerlampen is er ook parasol-, muur- en padverlichting verkrijgbaar. Zo geef je gemakkelijk een chique uitstraling aan elke plek in de tuin. Voor onder de overkapping en veranda zijn er de Monroe en Roots No.1, stijlvolle hanglampen voor buiten. Of hang ze in de boom voor een speels effect. Bezoek voor een uitgebreid overzicht van alle modellen, dealers en prijzen de website: www.gacoli.nl.

Wit is groen
Realiseer het lichtplan van je dromen, zonder de hele tuin over hoop te halen voor de aanleg van bekabeling: de verlichting van Gacoli werkt op zonne-energie. De solide buitenlampen zijn daardoor snoerloos en op elk moment verplaatsbaar. Aan de binnenkant van de lampenkappen zit de EMU (Energy Management Unit) die daglicht opvangt en omzet in energiezuinige, warm witte ledverlichting. De zon zorgt er dus voor dat jouw tuin wordt verlicht als het donker wordt. Gunstig voor de energierekening en beter voor het milieu.

Klein is fijn
Sinds kort is er een nieuwe maat in de tuin: de Gacoli Checkmate No.1 (€49,95) is met zijn 23 cm de kleinste (tuin)tafellamp van Gacoli. Een ideaal formaat om mee te nemen naar de camping of als sfeermaker op de tuintafel. Liever iets meer licht? De Checkmate No. 2 (€99,95) is 49 cm hoog.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen