wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Tuintrends

 
Tuintrends 2017Dé tuintrends van 2017
Tuinbranche Nederland, branchevereniging VHG en Mooiwatplantendoen.nl presenteren dé tuintrends van 2017. Ze komen tot leven in de geëmancipeerde, de energieke en de harmonieuze tuin.
Tuintrends 2017
Tuintrends 2017Tuintrends 2017 - Energie
De energieke tuin speelt naadloos in op de groeiende belangstelling voor gezondheid en wellness. De vormen zijn krachtig en energiek met een sportieve knipoog. Zo ontstaat een optimistische, atletische sfeer die voor zowel inspanning als ontspanning zorgt.
Tuintrends 2017
Gratis woonmagazine
Tuintrends 2017Tuintrends 2017 - Emancipatie
In de geëmancipeerde tuin keren thema’s als integratie en emancipatie terug door alles wat erin staat een gelijke waarde toe te kennen. Er zijn geen blikvangers of specifieke zichtlijnen en de kleuren zijn gemengd en vriendelijk.
Tuintrends 2017
Tuintrends 2017Tuintrends 2017 - Harmonie
Beslotenheid, intimiteit en rituelen zijn de kernwaarden van de harmonieuze tuin. De natuurlijke materialen met reliëf en organische ronde vormen versterken dit. Ook alle zintuigen worden geprikkeld: van geurende, aaibare en mooi ogende planten.
Tuintrends 2017
Herfsttrends 2016Tuintrends herfst 2016
Dag zomer, hallo herfst! Ook in het najaar gaat het tuinseizoen gewoon door. Planten als violen, chrysanten en siergrassen zorgen dat er meer dan voldoende te beleven is. Wat zijn de tuintrends voor deze herfst?
Herfsttrends 2016
Tuintrends herfstTuintrend ronde vormen
Verbinding en harmonie zijn belangrijk en dat vertaalt zich in ronde vormen. Je ziet ze dan ook veel terug in de stijltrend ‘Connect the Story’. Voor de herfsttuin betekent dit dat vooral planten die veel op elkaar lijken worden gecombineerd.
Tuintrends herfst 2016
Tuintrends herfst Tuintrend lijnen en vormen
Een lijnenspel van verschillende vormen is kenmerkend voor de stijltrend ‘Reconsider Space’. Benadruk in de herfsttuin ook eens geometrische vormen. Combineer bijvoorbeeld ronde bolchrysanten met kegelvormige hulst.
Tuintrends herfst 2016
Tuintrends herfst Tuintrend Energie
Een najaarsdip is eenvoudig af te wenden met vrolijke planten als Skimmia’s, chrysanten en violen. In de groene stijltrend ‘More is More’ kan er nooit te veel kleur zijn.
Tuintrends herfst 2016
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Herfst tuintrends 2016Herfst tuintrend Sprookjesachtig
De groene stijltrend ‘The World Beyond’ laat een sprookjesachtige sfeer zien. In de tuin krijgt je verbeelding de vrije loop, ook in het najaar. Door bosachtige planten als varens, zilverstruikjes en mossen te combineren, ontstaat een omgeving waarin je continu nieuwe dingen ontdekt.
Herfst tuintrends 2016
Wehkamp tuintrends 2016Wehkamp tuintrends 2016
Het duurt niet lang meer voordat het weer lente is. Shop nu alvast je nieuwe tuinmeubelen en geniet vanaf het eerste moment.
Tuintrends voorjaar 2016
Tuintrends 2016Tuintrends 2016
Aan de vooravond van een nieuw tuinseizoen presenteert Mooiwatplantendoen.nl de vier trendtuinen van 2016. Maak kennis met de sprookjestuin, de hysterische tuin, het lijnenparadijs en de cirkeltuin.
Tuintrends 2016
Volg Wonenonline op Instagram
Tuintrends 2016: De cirkeltuinTuintrends 2016: De cirkeltuin
De cirkeltuin is er één die je omarmt. Kenmerkend is de cirkelvorm die terug komt in de beplanting met ronde bladvormen en bloemen maar ook potten en meubels zorgen voor ronde accenten.
Tuintrend De cirkeltuin
Tuintrends 2016: Het lijnenparadijsTuintrends 2016: Het lijnenparadijs
Aan de vooravond van een nieuw tuinseizoen presenteert Mooiwatplantendoen.nl de vier trendtuinen van 2016. Maak kennis met de sprookjestuin, de hysterische tuin, het lijnenparadijs en de cirkeltuin. Ze zijn gebaseerd op de nieuwste groene trends en bieden volop inspiratie om je tuin naar eigen smaak en inzicht in te richten. Nu maar hopen op een mooie lente!
Tuintrend Het lijnenparadijs
Tuintrends 2016: Hysterische tuinTuintrends 2016: Hysterische tuin
Als je op zoekt bent naar serene rust dan moet je maar even verder kijken. De hysterische tuin bevat een overload aan kleuren en vrolijke elementen. De tuin is één groene expressie vol kleurrijke contrasten.
Tuintrend De hysterische tuin
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures