Een modulair buitenmeubelsysteem bestaande uit minimalistisch vormgegeven elementen, die op eindeloze manieren te combineren zijn, met telkens nieuwe gebruiksmogelijkheden: van stoel, tafel of bank, relax-chair of day-bed tot complete zithoek, enz.. Nieuw:-Sun-lounger, strand-/ligbed met verstelbare rugleuning -Afdekhoes voor kussens (overnight)

Dinner-Line
Tafels en banken welke qua uitstraling perfect aansluiten bij de Lounge-Line Mooi door de eenvoud van vormgeving. Nieuw: -Lounge-Dinner, tafels die net iets langer zijn als de traditionele tafels voor meer relaxed tafelen. Compleet met bijpassende poefjes. Lounge-Dinner voor tafelen op een ander niveau.

Cubic-Line
Buitenmeubelen met een meer traditionele zithoogte, modern en strak vormgegeven.

Sittingimage produceert zijn meubelen in Nederland met aandacht voor detail en kwaliteit. Duurzame en onderhoudsvrije materialen als (mat gestraald) RVS en Hardhout (FCS keurmerk) in combinatie met comfortabele katoenen of acryl kussens garanderen een prettig en langdurig zitgenot.

Doordat wij onze meubelen dicht bij huis produceren, zijn aanpassingen en maatwerk eenvoudig en voordelig te realiseren.

Sittingimage.com is een op internet gebaseerd bedrijf dat buitenmeubelen ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt via internet en beurzen. Sittingimage.com levert producten rechtstreeks aan de consument.

Sittingimage.com levert een aantal exclusieve basis ontwerpen maar ook maatproducten zijn eenvoudig te realiseren.

Sittingimage staat voor eenvoud en schoonheid en sluit aan bij alle nieuwe en oude trends van Loungen tot Couchen. Deze manier van buiten zitten raakt niet meer uit de mode.


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen