Een nieuwe serieuze speler in de tuinmeubelbranche is het jonge Nederlandse bedrijf “One to Sit”. Zij maken buitenmeubelen met nieuwe materialen. Meubelen die mooi en comfortabel zijn, een luxe en relaxte sfeer uitstralen en uitnodigen te genieten van het buitenleven. One to Sit creëert een logische overgang van het binnenleven naar het leven in de serre, in de tuin, op het terras en bij het zwembad.Als noviteit introduceert One to Sit de collectie Original. Deze collectie valt op door haar basismateriaal en bestaat uit de volgende producten: stoel, bank, hocker, pouf, salontafel, eettafel en ligbed. De meubels zijn perfect te gebruiken als solo stukken maar in combinatie met elkaar ontstaat een bijzonder fraai geheel. Het basismateriaal bestaat uit composiet, glasvezelversterkt polyester. Alle producten worden vervaardigd in mallen. Leverbaar in iedere gewenste RAL kleur. Tevens is er een variant leverbaar waarbij het product een geroest uiterlijk heeft. De loungemeubelen kunnen worden gecombineerd met teakhouten of RVS elementen.

 

Het onderhoud is minimaal, normaal schoonmaken en tweemaal per jaar behandelen met een autowas, waardoor het vuil geen kans krijgt om te hechten.

 

Voor meer comfort zijn er diverse stofferingen van de stoffen van Sunbrella in diverse kleuren en kwaliteiten. Uitermate geschikt voor het luxe buitenleven.

 

One to Sit kan inspelen op individuele wensen, zo behoort bijvoorbeeld het aanbrengen van een logo of naamschild tot de mogelijkheden.

 

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Mijn Bad
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen