In 1996 bracht Gandi­a Blasco een revolutionaire vernieuwing op de markt van het hedendaagse buitenmeubilair, dankzij het baanbrekende concept van de collectie Na Xemena. Na met onze collecties de Méditerranée naar alle uithoeken van de wereld te hebben gebracht, introduceren wij iets nieuws: GANDÃÂ�A BLASCO PASSDOOR.

 

GANDÃÂ�A BLASCO PASSDOOR
staat synoniem voor hip, stijlvol, multicultureel, tijdloos, innovatief en functioneel meubilair. Een beter comfort en nieuwe kleuren. Dankzij de nieuwe stoffen kan het meubilair het hele jaar door gebruikt worden in overdekte of halfoverdekte ruimtes. We passen dit concept toe op al onze collecties en zorgen voor een nieuwe afwerking op het vlak van materiaalkeuze, kleuren en modellen.

 

Outdoor
Alle stukken in de collectie kregen een nieuwe afwerking en nieuwe kleuren. Modules, Chiringatos, DayBed, Al fresco, Merendero, Nao-Nao en Pérgola sofa zijn voortaan ook verkrijgbaar in wit of bronskleurig thermisch gelakt aluminium.

 

Cabana
Een nieuw stuk in de collectie, welke zich onderscheidt door zijn originaliteit en zijn vele toepassingsmogelijkheden. Ontworpen door José A. Gandía-Blasco. Profielen in geanodiseerd en/of thermisch gelakt aluminium; doek in kunststof. Grondbevestiging inbegrepen. Beschikbare kleuren: wit en brons. Het model "mini" is voorzien van een deur aan de voorzijde, waardoor het ook als verkleedcabine te gebruiken is.

 

Outdoor Accessoires
Alle stukken van de collectie "Outdoor Accessories" kregen een nieuwe afwerking en nieuwe kleuren. Het Chill bed met rugleuning, de Chill poef en de Chill tafel zijn voortaan ook verkrijgbaar in wit of bronskleurig thermisch gelakt aluminium. Meubelen

 

Collectie Na Xemena
Dit jaar bestaat de collectie Na Xemena 15 jaar. Naar aanleiding van die verjaardag lanceren we een beperkte editie van de collectie met een nieuwe afwerking in wit, zand- en tabakkleurig thermisch gelakt aluminium. Ontworpen door Ramon Esteve. Daarnaast wordt de collectie uitgebreid met twee nieuwe stukken: Tafel Pada Alta & Na Xemena XL Sofa.

Collectie Picnic
Ontworpen door José A. Gandía-Blasco. De stoel Clack in aluminium met nieuwe thermisch gelakte afwerking, doek in kunststof en 100% recycleerbaar polyethyleen. Beschikbare kleuren: wit, zwart en brons.

 

Collectie Flat
De succesvolle collectie Flat wordt uitgebreid met innovatieve en functionele stukken. Deze collectie won de prestigieuze prijs Red Dot Product Design 2010 in de categorie Productontwerp. Ontworpen door Mario Ruiz. Profielen in thermisch gelakt aluminium; doek in 100% recycleerbaar polyethyleen. Schuimrubber van polyurethaan met waterafstotende bekleding. Beschikbare kleuren: wit of brons.

 

lijn brochure 1

Tip: Gratis woonbrochures

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Mijn Bad
Morres wonen
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Keukenkampioen
Design trapleuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen