Vincent Sheppard introduceert nieuw merk voor buitenmeubelen

Met een nostalgische knipoog gaat Vincent’s Garden straks de zomer in. Het nieuwe merk van Vincent Sheppard straalt eenzelfde vakmanschap uit als de gekende Lloyd Loom-meubelen, maar verkent andere duurzame materialen. Ontdek de comfortabele retrodesigns en creëer je eigen stukje paradijs op je terras.

Met Vincent’s Garden komt er een sfeervolle aanvulling op de buitenmeubelen. Het merk kiest voor duurzame materialen die bijzonder weerbestendig zijn. Voor een authentieke collectie, die elegantie én gebruiksgemak uitstraalt.

Lucy Modular & Lucy Sunlounger
Zachte, afgeronde vormen geven de loungecollectie Lucy van Vincent’s Garden een hoog relaxgehalte. Lucy duikt de seventies in, maar brengt tegelijk retrodesign met alle comfort van vandaag. Laatste nieuwkomers – de collectie telt al een chaise longue, lounge chair, footrest en bijzettafel – zijn de modulaire sofa en het ligbed.

De sofa nodigt je uit tot relaxen op maat. Je kan de verschillende elementen apart gebruiken of knap samenvoegen tot een grote loungezetel. Ook de Sunlounger staat voor uitstekend zitcomfort, met een frame in gepoederlakt aluminium en een zitting in stevige kunststof. Lucy is speciaal ontworpen om het hele jaar buiten te blijven staan.


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen