Na een lange werkdag is het heerlijk om even lekker in je tuin te ontspannen tijdens de zomermaanden. Lekker met een drankje en een hapje even genieten van al het moois om je heen.

De laatste jaren is gezellig samen zijn, genieten en ontspannen een belangrijke factor in ons leven geworden. Het grootste deel van het jaar doen we dit binnen maar in de zomer kunnen we dit heerlijk in de tuin doen. We kunnen ontspannen in de spa, lekker buiten koken en heerlijk relaxen op een comfortabele loungebank.

Loungemeubelen doen het de laatste jaren erg goed in de tuin. Dat is ook niet zo raar want ze hebben een mooie uitstraling en zitten comfortabel omdat je de meubels kan bekleden met je favoriete kussens. Een loungeset is vaak een complete set van stoelen, banken en een tafel. Op een loungebank kan je heerlijk onderuit hangen en genieten van een spannend boek en een glaasje wijn.

Loungemeubelen zijn er in verschillende materialen. De meest populaire, door de robuuste uitstraling, zijn de houten loungesets. Vaak wordt hier teak of hardhout voor gebruikt. Het voordeel van teakhout is dat het weinig onderhoud nodig heeft. Hardhout heeft wat meer onderhoud nodig zoals het behandelen met olie.

Een ander veelgezien materiaal bij loungesets is wicker, of ook wel kunststof vlechtwerk genoemd. Het ziet eruit alsof het van riet is gemaakt maar met wicker geniet je van alle voordelen van kunststof. Je houd het gemakkelijk schoon en je kan wicker meubels het hele jaar buiten laten staan.

De kussens voor de loungesets zijn vaak ook van weerbestendig materiaal gemaakt zodat je het hele jaar door van je loungeset kunt genieten. Zelfs in de winter al heb je dan misschien een extra vuurtje nodig of een terrasverwarmer.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen