In de ochtend rustig een kopje koffie drinken, ’s middags lekker een boek lezen in de zon of ’s avonds gezellig samen met je vrienden een wijntje drinken. Loungen heeft voor iedereen een persoonlijke betekenis. Met een hoogwaardige loungeset van Tuinmeubelen.nl kan iedere tuin in een handomdraai worden ingericht. Er kan een favoriete stijl worden geselecteerd en alle loungesets kunnen worden voorzien van bijpassende kussens en accessoires.

Met een brushed aluminium loungeset kies je voor een heel duurzame set, waar je een groot aantal jaren met veel plezier gebruik van kunt maken. Met een aluminium loungeset kies je voor een uitstekend stevig materiaal, dat aan de andere kant relatief licht van gewicht is, waardoor je het gemakkelijk kunt verplaatsen.

Maar wie liever gaat voor een romantische stijl vindt op de website een groot aanbod aan loungesets van Wicker. Wicker valt het best te vergelijken met vlechtwerk, aangezien het de Engelse naam daarvoor is. Er wordt echter gebruik gemaakt van moderne materialen, waardoor je kiest voor een combinatie van eenvoudig onderhoud en een grote mate van stevigheid. Het gewicht van de set is aan de ene kant relatief laag, terwijl je er aan de andere kant op een heel comfortabele manier in kunt gaan zitten. Wat dus ideaal is voor een middag loungen. Het is geen natuurproduct, waardoor het onderhoud weinig om het lijf heeft en je kunt genieten van een heel duurzame set. De wicker loungeset zal een groot aantal jaren meegaan en zorgt er op die manier voor dat je er optimaal plezier van zal hebben.

Wist je dat je het steigerhout een heel landelijke stijl mee kunt geven, maar dat je aan de andere kant ook kunt zorgen voor een meer strak geheel? Verder kun je bijvoorbeeld gaan voor een meer industriële of stoere look van je stoel of tafel, waarbij je de afwerking zo grof mogelijk doet. De verschillende stijlen zorgen ervoor dat de steigerhout tuinmeubelen het goed doen in een groot aantal verschillende tuinen.


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen