wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Tuinmeubelen - Pagina: 4

 
Tuinmeubelen VersusTuinmeubelen Versus Terra

Versus, de mediterraan geïnspireerde lijn binnen het luxemerk van buitenmeubelen Tribù, wordt deze zomer verder uitgebreid met de collectie ‘Terra’ van ontwerper Bram Bollen.

lees meer
Tribu tuinmeubelenCollecties van Tribu

De nieuwe collectie Essentiel toont varianten hierop in roestvast staal en  nieuwe Babyline bekleding.

lees meer
Tuinmeubelen FreelineStrandstoel maakt revival

Nederland waterland, onlosmakelijk verbonden met het strand. De zilte zeebries met volop zon trekt hele horden naar het strand. Het strand iets te druk maar toch dat zomerse zon, zee en strand gevoel beleven? Freeline biedt uitkomst met Hotspots en Jetsets. Speelse tuinstoel en tafel met een dikke knipoog naar de strandstoel van weleer.

lees meer
Dedon roomdeviderCreëer een oase

Deze ruimteverdeler vol facetten maakt plaats voor onverstoorde rust en luchtige ontspanning. Schep een nieuwe ruimte zonder gevoel van geslotenheid. Ontplooi een afzondering die toch open en uniek is door zijn artistieke eenvoud. De organische structuur op zich, die nauwelijks natuurlijker kan zijn, is functioneel en onopvallend maar toch een eyecatcher.

lees meer
Annapart tuinmeubelenLoungen en relaxen

 "Lounge Anna", twee ligbedden met twee banken, staat lazy loungen in een wereld van comfort en luxe, met een natuurlijke look en feel bovenaan. Een set waarmee zij hoge ogen scoren.

lees meer
Manutti tuinmeubelenManutti | A wonderful life

Het buitenleven krijgt een steeds meer centrale plaats in het leven. Manutti draagt er toe bij dat dit in alle comfort en schoonheid kan gebeuren

lees meer
Hillhout overkappingHillhout overkapping

Het is duidelijk; met deze formule kan alles worden gebouwd. Zo wordt een overkapping een volledig zomerhuis. Is een waranda snel gepiept en kan er jaarlijks een stukje worden bij gebouwd.

lees meer
Vincent SheppardHet betere buitenleven

Outdoor is helemaal in! We zien het in de kledingmode, het reisaanbod én in de woonmode. Buiten willen we de luxe en het comfort van binnen en in huis willen we graag die relaxte sfeer van het goede buitenleven creëren. Om nu, maar zeker ook straks in de herfst en winter, dat heerlijke outdoor-gevoel vast te kunnen houden.

lees meer
Aquatub De Aquatub voor in de tuin

Deze hottub onderscheidt zich met zijn moderne en trendy uiterlijk en is onmisbaar in de tuinen van echte levensgenieters.

lees meer
Bossini buitendoucheBuitendouches van Bossini

Ook al schijnt de zon, Bossini laat het regenen. Een hekel aan regen? Vast niet aan de verfrissende waterstralen van de fantastische Bossini buitendouches op een warme zomerdag!

lees meer
LoungeLLoungeL

Dutch Design dringt nu ook echt door in de tuin met de introductie van het LoungeL tuinmeubelsysteem. Ontworpen door LIDD als een frisse kijk op loungen. Eén vierkante module vormt de basis waarmee je zelf een tafel, stoel of bank kunt samenstellen

lees meer
TuinmeubelenHoud je tuinmeubelen mooi

Houten tuinmeubelen zijn populair, maar hout is een natuurproduct dat onderhoud vraagt om er jaren plezier van te blijven houden. JYSK is één van de grootste tuinmeubel aanbieders van Europa

lees meer
Hillhout overkappingOverdekt buiten leven

Inspelend op de trend dat men langer van het buitenleven wil genieten, introduceert Hillhout de Outdoor Cabin Excellent en de Cooking Cabin Excellent. De tuinliefhebber kan kiezen voor een waterdichte overkapping met of zonder interieur.

lees meer
Sitting Outdoor SlackSittingoutdoor lanceert SO! SLACK

Alle luilakken in Nederland opgelet! Want Sittingoutdoor(SO!), het nieuwste merk op het gebied van outdoor furniture, lanceert de SLACK Amphibious Lounger. De SLACK is een stoere drijvende stoel voor op het water.

lees meer
Fatboy parasolFatboy® flowerpowersol

Fatboy verwelkomt het zomergevoel met een nieuwe, vredige en liefdevolle parasol. Je hoeft niet eens Austin Powers of een van zijn sexy vrouwelijke sidekicks te zijn om van de bloeiende schaduw onder de Fatboy® flowerpowersol te genieten.

lees meer
Tuinmeubelen Gandia BlascoTuinmeubelen Gandia Blasco

In 1996 bracht Gandía Blasco een revolutionaire vernieuwing op de markt van het hedendaagse buitenmeubilair, dankzij het baanbrekende concept van de collectie Na Xemena. Na met onze collecties de Méditerranée naar alle uithoeken van de wereld te hebben gebracht,

lees meer
Marlux tuinmeubelen So Chique, warm minimalisme

Luxe is van alle tijden. So Chique staat voor een sober interieur. Minimalistisch, maar dan met warme materialen en kleuren. Chocoladebruin bijvoorbeeld.

lees meer
Marlux tuinmeubelenRustic Charm

In een rustiek interieur staat gezelligheid voorop. De combinatie van verschillende landelijke elementen met zorgvuldig uitgekozen decoratiestukken geeft dit huis ontzettend veel charme.

lees meer
Tuinmeubelen MarluxNaturals, natuurlijk rustgevend

Natuurlijke kleuren en materialen. Internationale trendwatchers voorspelden al langer een terugkeer naar de natuur. Een trend die al duidelijk zichtbaar is in ons interieur, met een strakke vormgeving en een voorkeur voor lichte, natuurlijke materialen én kleuren.

lees meer
Marlux tuinmeubelenLess is More

Industrieel, sober en strak. Een minimalistisch interieur met wit, grijs en zwart als hoofdtinten zorgt voor een zekere rust in huis. De minimalistische look die al enkele jaren te zien is in architectuur en binnenhuisinrichting, zet zich nu ook door in onze tuin.

lees meer
JEEO buitendoucheJee O All weather douche

365 dagen per jaar buiten douchen €Ã‚¦. En vorstvrij. Dat is nu mogelijk met de JEE-O Outside douche collectie. JEE-O heeft weer een stap vooruit gezet in de optimalisering van haar kwalitatief hoogstaande RVS douches.

lees meer
Gutzz BknichairGutzz BkiniChair
Gutzz is een nieuw, hip merk van eigen bodem met een waanzinnige collectie woonaccessoires en kleinmeubelen. Kenmerkend voor de limited editions is de originaliteit; zowel qua vormgeving als materialen. Denk bijvoorbeeld aan manshoge vazen van Chinees Tung-hout, schalen van aluminium met geitenhaar en decoratieve kunstobjecten van Indiaas leisteen.
lees meer
Joe lounge Vincent SheppardJoe Lounge, extra relaxgenot

Zitten, hangen, knuffelen, voorlezen of gewoon languit relaxen... als je al helemaal weg was van het vintage designkuipje Joe, dan val je nu ongetwijfeld ook voor Joe Lounge, de mega loveseatuitvoering van Lazy Joe.

lees meer
One to sitEen hoge zit

One to Sit introduceert in haar collectie Original een bartafel welke net als haar lagere broer compleet uit één deel vervaardigd is van composiet.

lees meer
gratis roomplanner


Gratis woonbrochures