wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Tuinmeubelen

 
Tuinmeubelen ManuttiManutti 2017: San
San, geïnspireerd op de Japanse kunst, is een iconisch strak meubel voor de echte designliefhebbers. Tijdloos en eigentijds tegelijkertijd: het ontwerp straalt minimalistische elegantie uit met oog voor detail.
Lees meer
Loungeset beschermenUw loungeset beschermen
Heeft u er voor gekozen om een mooie, dure loungeset aan te schaffen? In dat geval is het altijd een goed idee om ook te investeren in een speciale hoes.
Lees meer
Gratis woonmagazine
Betonnen tuinmeubelenTuinmeubels van beton
Een artikel over tuinmeubelen in het najaar? We hebben net onze tuinmeubels veilig binnen opgeborgen om te overwinteren en willen even niet aan tuinmeubelen denken..... Toch wel!
Betonnen tuinmeubelen
kleurrijke tuinmeubel collectieBack 2 the 70’s
In de tuinmeubelbranche gaan we terug naar de tijd waarin alles kon: Peace, Love and Rock ‘n Roll! Niks was in de Flower Power tijd te gek en dat zien we tegenwoordig terug in de diversiteit van het tuinmeubelaanbod.
Lees meer
loungesetLekker eten in de tuin
De zomer lijkt nu pas echt losgebarsten in Nederland en ondanks dat we er lang op hebben moeten wachten en velen van ons allang weer aan het werk zijn kunnen we in de avonduren nog even heerlijk genieten van het mooie weer in de tuin.
Lees meer
TuinmeubelenTuinmeubels voor elk seizoen
He hé, eindelijk is het zomer in Nederland! We kunnen weer heerlijk naar buiten en heerlijk genieten van een spannend boek en een lekker glas wijn in de tuin. En dat genieten doen we natuurlijk het liefst in een ontspannende stoel of loungebank.
Lees meer
Loungeset kopen? Vijf tips!Loungeset kopen? Vijf tips!
Het kopen van een loungeset kan voor sommigen super gemakkelijk zijn: ze wandelen een willekeurige winkel in, wijzen aan wat ze mooi vinden, bestellen het en een aantal dagen later staat het loungeset al in hun tuin te pronken.
Lees meer
IKEA TUNHOLMEN wint awardIKEA TUNHOLMEN wint award
De stijlvolle tuin- en balkonset TUNHOLMEN van IKEA heeft de Telegraaf VROUW Award gewonnen in de categorie ‘Wonen’. De aluminium terrasmeubels van het woonwarenhuis zijn door een jury genomineerd en vervolgens door lezeressen van VROUW magazine tot winnaar verkozen.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Genieten in een lounge ligbedGenieten in een lounge ligbed
De zomer komt er weer aan en dat betekent dat langzaamaan de tuinmeubelen weer naar buiten kunnen. Maar voordat we zover zijn zal er eerst een beetje gewerkt moeten worden. Als interieuradviseurs weten we als geen ander dat door eens een flinke opruiming te houden en de toevoeging van een paar leuke accessoires, je je in een kamer of zoals in dit geval de tuin, plotseling een stuk beter gaat voelen.
Lees meer
Kumo, luchtig designKumo, luchtig design
De nieuwe loungesofa Kumo – Japans voor wolk – heeft zijn naam niet gestolen. Met dit speelse concept presenteren Manutti en ontwerper Lionel Doyen een heel puur en luchtig design
Manutti loungesofa Kumo
Dedon AHNDADedon AHNDA
Met AHNDA heeft Stephen Burks voor een nieuwe primeur voor DEDON gezorgd – een outdoorloungestoel met een iconische stijl, ergonomisch comfort en luxe aandacht voor details die men verwacht van de beste indoormeubels.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Loungen met LOULoungen met LOU
Met zijn brede scala aan modules kan LOU worden geconfigureerd voor elke outdoor setting, ongeacht de grootte. Een gebogen module – de allereerste van DEDON – geeft een speciaal tintje aan het anderszins rechtlijnige ontwerp, waardoor gebogen, kronkelende of halfronde arrangementen mogelijk worden gemaakt.
Dedon LOU loungen
PORCINI bijzettafelsPORCINI bijzettafels
Het juiste accessoire kan een nieuwe dimensie geven aan elke outdoor woonkamer en een subtiele twist toevoegen waarmee het de materiaalmix verrijkt en de algehele sfeer helpt te voltooien. Maar wat is het juiste accessoire precies?
Dedon PORCINI
Dedon TIGMIDedon TIGMI
Bank en beschutting worden gecombineerd op een nieuwe manier die esthetisch bevredigend en uiterst comfortabel is, waardoor TIGMI mensen buiten samenbrengt als nooit tevoren.
Loungemeubel TIGMI
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures