Bladharken is voor veel mensen niet het leukste tuinklusje. Toch is het nuttig en niet onbelangrijk. Wanneer bladeren bijvoorbeeld op het gazon liggen, raakt het gras verstikt en ontstaan er kale plekken. Ook tuinpaadjes vol blad geven ongemak en kunnen bij regenachtig weer verraderlijk glad worden. Dit jaar wordt bladharken een fluitje van een cent en ben je twee keer zo snel klaar. Special Garden Tools introduceert de dubbele bladhark!

Uitvinding
De dubbele bladhark komt uit de koker van Special Garden Tools die ook de slimme Schoffelhark geïntroduceerd heeft. Je gebruikt de dubbele bladhark net als een gewone ‘enkele’ bladhark. De innovatieve hark zorgt echter dat het blad in één keer weg is en maakt een einde aan repeterende slagen. De werking is gebaseerd op die van een dubbel scheermes en bladeren die aan het eerste scherm ‘ontsnappen’ worden door het tweede scherm meegenomen. Het resultaat is dat met de helft minder moeite sneller een strak resultaat wordt geboekt. De dubbele bladhark is bovendien ideaal voor het verwijderen van blad dat door regen zwaarder is geworden en daardoor lastiger bij elkaar te harken is. Ook aanwezig mos wordt met de nieuwe hark eenvoudig van het gazon gehaald.

Ambachtelijk
De dubbele bladhark wordt met de hand gemaakt. Het innovatieve stuk gereedschap van duurzaam essenhout heeft een werkbreedte van 39 centimeter en een dubbele rij (2 x 13) licht metalen tanden. De steel is 1.70 meter lang en zorgt voor een lange ‘reach’ en bovendien blijven de rugspieren gespaard. De dubbele bladhark kost Є 39,95 en is in Nederland en België verkrijgbaar via de website van Special Garden Tools.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen