Met een dikke laag sneeuw of op de schaats is het meestal volop genieten van de winter. Vergeet echter niet dat ijs en sneeuw ook gevaarlijke situaties met zich mee kunnen bren-gen. Om ongelukken door glibberen en glijden te voorkomen is het belangrijk om je eigen straatje schoon te houden. GARDENA introduceert deze winter een nieuwe sneeuwschuiver en handstrooier die je daarbij helpen.

Schuiven op maat
De nieuwe sneeuwschuiver van GARDENA heeft een speciale vormgeving om eenvoudig grote hoeveelheden sneeuw te verwerken. De werkbreedte van maar liefst 70 cm is voor-zien van een gegalvaniseerde stalen strip voor duurzaam gebruik. Je kunt de sneeuwschui-ver met de voet stevig in de sneeuw duwen. Met twee handen duw je de schuifbak vervol-gens over de grond. Ook aan ergonomie is gedacht. De telescopische duwboom kan tot 30 cm worden uitgeschoven en zo aan je lichaamslengte worden aangepast. Door meerdere vastpakmogelijkheden kun je sneeuw comfortabel wegschuiven. De sneeuwschuiver is ruimtebesparend op te bergen door het handvat te demonteren en aan de onderzijde van de schuif te bevestigen.

Strooien
Behalve de nieuwe sneeuwschuiver introduceert GARDENA een handstrooier. Het is een uitstekende hulp bij het strooien van zout, zand of grit op kleine oppervlakken. Dankzij de bajonetsluiting kan de strooier eenvoudig gevuld worden. Zowel grof als fijn materiaal wordt door het unieke doseersysteem gelijkmatig verdeeld. De grote instelknop kan je eenvoudig draaien, óók met handschoenen aan. De ergonomische handgreep en geribbelde zijkanten zorgen voor een uitstekende grip.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen