wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Tuingereedschap

 
TuingerredschapStadstuinieren met GARDENA
Speciaal voor (stads)balkons, terrassen en kleine tuinen presenteert GARDENA een multifunctionele balkonset met tuingereedschap. De set bevat een schepje, een krabber, een snoeischaar en een stoffer. Het deksel kan je bovendien gebruiken als veegblik.
Lees meer
Herfsttuin: bladharkenNajaarsklusje: bladharken
Bladharken is een eenvoudig maar noodzakelijke tuinklusje. Dit najaar presenteert GARDENA een vernieuwde bladhark waar mee je snel en precies kunt werken
Herfsttuin: bladharken
Gratis woonmagazine
Workout op gazonWorkout op gazon
Bewegen in de buitenlucht doet wonderen voor je conditie. Goed nieuws: GARDENA introduceert dit voorjaar twee nieuwe handmaaiers. Ze werken zo licht dat het gras in no-time is gemaaid. Het resultaat? Een strak gazon!
Lees meer
Bladruimen vroeg van startBladruimen vroeg van start
De bladval is dit jaar groter en vroeger dan vorige jaren. Dat komt waarschijnlijk doordat het groeiseizoen extra vroeg startte vanwege de zachte winter en het warme voorjaar. Bladruimen is misschien niet het leukste tuinklusje, maar wel zeer nuttig.
Lees meer
Gardena takkenschaarSnoeien: eenvoudig takkenwerk

Bij het snoeien van takken is goed gereedschap het halve werk. Scherpe messen, optimale grip en minimale belasting van de polsgewrichten vormden voor tuinspecialist Gardena de uitgangspunten voor een nieuwe serie takkenscharen.

Lees meer
BladblazerBladruimen met frisse wind

Vanaf de herfst vallen de bladeren weer van de bomen. Dat betekent voor veel tuinbezitters bladruimen.

Lees meer
TuinharkDubbele bladhark

Bladharken is voor veel mensen niet het leukste tuinklusje. Toch is het nuttig en niet onbelangrijk. Wanneer bladeren bijvoorbeeld op het gazon liggen, raakt het gras verstikt en ontstaan er kale plekken.

Lees meer
Gardena sneeuwschuiverHandige hulp bij sneeuw en ijs

Met een dikke laag sneeuw of op de schaats is het meestal volop genieten van de winter. Vergeet echter niet dat ijs en sneeuw ook gevaarlijke situaties met zich mee kunnen bren-gen.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Gardena tuinslangMobiele slangen

Slimme opbergsystemen zijn daarom een uitkomst. Gardena introduceert dit jaar een nieuwe serie wagens en houders voor tuinslangen.

Lees meer
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures