De Herb Pack in je favoriete kleur! Elk pakket bevat 3 planters. Met een afmeting van 30x20cm zijn deze Herb Packs zijn ideaal voor het creëren van kleine verticale bloemperken op uw balkon! Bevestig uw Herb Pack aan een muur met spijkers, bouten of een hek met tie rips. Plaats de aarde direct in uw Herb Pack en het is klaar om uw favoriete kruiden of bloemen te planten!

Voor gebruik buitenshuis! Herb Packs zijn bestand tegen de zonnestralen en zal niet rotten. Het overtollige water loopt via de bodem, schoon, gefilterd door het geotextiel. Herb Pack is waterdicht aan de achterkant zodat uw muur niet vochtig wordt. Het poreuze materiaal zorgt voor een optimale zuurstofvoorziening van de wortels wat de groei van uw planten stimuleert.

HOE WORDT HET GEMAAKT

Herb Pack zijn plantenbakken gemaakt van geotextiel, bestand tegen rotting en UV-stralen. Hun permeabiliteit voor zuurstof en overtollig water laat de wortels ademen en voorkomt dat de aarde oververzadigd raakt met water. Ze kunnen worden gebruikt onder een raam, om de gevel verfraaien en als kruidenpot. Ze zijn ook een uitstekend geschikt om kleine verticale tuin op uw patio of balkon te maken!

Opmerking: Als na verloop van tijd minerale afzettingen ontstaan op het oppervlak van uw Herb Pack, maak je geen zorgen, dit kan gemakkelijk worden verwijderd met water.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen