wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Tuinaccessoires - Pagina: 1

 
Harol zonneschermMaak zelf het mooie weer!

Zomers zijn zalig. Maar af en toe kan de zon wat te opdringerig worden. Met de zonneschermen van Harol creëer je koelte en schaduw wanneer je wilt. De vele zonneschermen bieden verkoeling op maat, zodat je terras én huis heerlijk fris blijft. Met Harol maak je gewoon zelf het mooie weer.

lees meer
Vogels in de tuinTraktaties voor vogels

Vogels in de tuin hebben het niet makkelijk in de winter; of hun voedsel is ingesneeuwd of het zit vast in de vorst. Om de vogeltjes een handje te helpen hangen veel mensen pindakorven of vetbollen op in de tuin en daar zijn de vogels dol op.

lees meer
Dedon roomdeviderCreëer een oase

Deze ruimteverdeler vol facetten maakt plaats voor onverstoorde rust en luchtige ontspanning. Schep een nieuwe ruimte zonder gevoel van geslotenheid. Ontplooi een afzondering die toch open en uniek is door zijn artistieke eenvoud. De organische structuur op zich, die nauwelijks natuurlijker kan zijn, is functioneel en onopvallend maar toch een eyecatcher.

lees meer
Garden Gallerykunstcollectie voor buiten

Naast de vele nieuwe behangcollecties, introduceert Graham & Brown, een vooraanstaande Engelse fabrikant van behang en wanddecoratie

lees meer
Aquatub De Aquatub voor in de tuin

Deze hottub onderscheidt zich met zijn moderne en trendy uiterlijk en is onmisbaar in de tuinen van echte levensgenieters.

lees meer
Raffi woonaccessoiresRaffi Home & Garden collectie

Kijk jij ook al uit naar de zomer? Raffi komt nu met een sprankelende creatieve collectie speciaal voor het buitenleven!

lees meer
Lichtgewicht plantenbakkenLichtgewicht robuuste uitstraling

De nieuwe lichtgewicht potten, bakken en schalen van EK Lite zijn bijna niet van echt hout, natuursteen of beton te onderscheiden. Pas op het moment dat je ze optilt, blijken ze verrassend licht te zijn.

lees meer
TuinverlichtingVerlichtingsplan voor de tuin

Binnenhuisverlichting is onmisbaar, en natuurlijk zorgt buitenverlichting naast de praktische doeleinden, ook voor extra sfeer. Hierbij is het leuk om te spelen met schaduw en verlichte plekken, hier een beetje meer licht en daar een beetje minder licht. Breng dus daarom je tuin, tuinkamer, terras, balkon, vijver in de avonduren tot leven!

lees meer
Bossini buitendoucheBuitendouches van Bossini

Ook al schijnt de zon, Bossini laat het regenen. Een hekel aan regen? Vast niet aan de verfrissende waterstralen van de fantastische Bossini buitendouches op een warme zomerdag!

lees meer
Balkon en terras tuintrendsGezellig terras

Zet een leuke groep vrolijk beplante potten op uw terras (om eindeloos mee te variëren). Een paar forse planten in flinke potten fleuren alles ook geweldig op. De keuze is groot, zowel in potten en kuipen als planten.

lees meer
Garden GalleryGarden Gallery

Graham & Brown, een vooraanstaande Engelse fabrikant van behang en wanddecoratie, introduceerde vorig jaar, onder de naam Garden Gallery, een collectie voor buiten. Deze kleurige doeken worden nu uitgebreid met twee dessins.

lees meer
Fatboy parasolFatboy® flowerpowersol

Fatboy verwelkomt het zomergevoel met een nieuwe, vredige en liefdevolle parasol. Je hoeft niet eens Austin Powers of een van zijn sexy vrouwelijke sidekicks te zijn om van de bloeiende schaduw onder de Fatboy® flowerpowersol te genieten.

lees meer
Garden GalleryGarden Gallery Graham and Brown

Met het begin van de lente introduceert Graham & Brown ook dit jaar een serie doeken voor buiten. Er is keus uit 29 frisse en vrolijke dessins die in iedere tuin, op het terras of balkon direct de lentezon laten schijnen.

lees meer
Hillhout design bloembakkenHillhout introduceert designlijn

Passend bij de trend dat steeds meer consumenten kiezen voor een onderhoudsvriendelijke tuin, heeft Hillhout haar collectie bloembakken uitgebreid met een designlijn onder de naam Elan.

lees meer
Minituinminituin in eigen design

Pimp je VierkanteMeterTuin en laat je creativiteit de vrije loop.

lees meer
Umbra VogelcaféUmbra Vogelcafé

Voer de gevleugelde vrienden tijdens de koude wintermaanden een beetje bij en geniet zelf van het uitzicht met de vogels in de tuin. De zaadjes zijn door de klep bovenin bij te vullen en zakken naar beneden, zodat de vogeltjes lekker kunnen eten.

lees meer
gratis roomplanner


Gratis woonbrochures