wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

De tuin in de zomer - Pagina: 1

 
Tuin zomerFamiliefeestje

Planten worden sinds de dagen van de Zweedse botanicus Carolus Linnaeus onderverdeeld in divisies, die weer in klassen, klassen in orden, orden in families.

lees meer
Tuin in de zomerBijzonder blauw

Blauw heeft een heel bijzondere uitwerking. Maar er is een duidelijk verschil tussen licht- of hemelsblauw en dieper blauw of indigo.

lees meer
Betulia in de tuinVerrassend buiten met Betulia

De Betulia komt uit de natuur van de Dominicaanse Republiek en is in Nederland vooral bekend als kamerplant. In de zomermaanden kan de plant echter prima buiten worden gezet.

lees meer
BalkonbegoniaBalkonbegonia

De Begonia behoort zonder twijfel tot de meest uitbundige en langst bloeiende zomerbollen. Veel tuinliefhebbers kweken daarom zelf de bolletjes op tot een bloeiende plant. Maar er is goed nieuws voor balkonbezitters en iedereen die direct wil genieten van bloeiende begonia's! Sinds kort zijn er zogenaamde balkonbegonia's

lees meer
TuinkruidenTuinkruiden: lekker en decoratief

Even naar buiten lopen en terugkomen met een handvol verse kruiden... Heerlijk! Kruidenplanten zijn ook nog eens verrassend mooi. Gun ze een plekje in de border en geniet van het prachtige blad, de frêle bloempjes en de kruidige geur!

lees meer
TuinhortensiaEindeloze zomer met tuinhortensia

Er is een spectaculair bloeiende tuinhortensia: Hydrangea Endless Summer. Het is de enige tuinhortensia die gegarandeerd de hele zomer doorbloeit. Bovendien maakt de nieuwe tuinhortensia een einde aan snoeiproblemen. Het wordt dus letterlijk een eindeloze zomer!

lees meer
Raffi woonaccessoiresRaffi Home & Garden collectie

Kijk jij ook al uit naar de zomer? Raffi komt nu met een sprankelende creatieve collectie speciaal voor het buitenleven!

lees meer
Kruiden uit eigen tuinKruiden uit eigen tuin

Kruidenplanten voelen zich prima thuis in de bloemborder en in potten. Zelfs een hanging basket behoort tot de mogelijkheden. Leef je uit met kruiden!

lees meer
Kruiden uit eigen tuinKruiden in de tuin

Kruidenplanten voelen zich prima thuis in de bloemborder en in potten. Zelfs een hanging basket behoort tot de mogelijkheden. Leef je uit met kruiden!

lees meer
CacaodoppenTuin niet voor de poes

Aandacht voor de natuur en het bewust kiezen voor verantwoorde producten is de laatste jaar duidelijk toegenomen. Ook de trend natuurlijk tuinieren is zichtbaar. Bij tuinklussen als onkruidbestrijding en bodemverbetering wordt steeds meer gezocht naar natuurlijke oplossingen.

lees meer
BloemenBloemrijk

Bloemen zijn uit het leven gegrepen. Ze vertolken vaak een persoonlijk verhaal en maken mensen blij. Zelfs een klein boeketje geeft groot geluk.

lees meer
Balkon en terrasFleurig balkon & terras

De maanden mei tot en met september zijn de maanden om te genieten van de lange en zonnige dagen. Het balkon of terras vormt een ideaal verlengstuk van de woonkamer. Met bloeiende zomerbollen als lelies, begonias en callas tover je de buitenkamer in snel om tot een waar vakantieparadijs.

lees meer
Vlinders in de tuinVlinderfeestje

Bijna elke bloem vormt wel stuifmeel en zoete nectar. Veel soorten bloemen trekken door een bijzondere bouw hun eigen klanten aan. Niet alleen vlinders en bijen, maar ook hommels, vliegen, sommige soorten kevers enz.

lees meer
Vlinders in de tuinEchte vlinderlokkers

Vlinders, bijen en hommels bezoeken vooral bloemen die veel nectar produceren. En als ze dat doen bestuiven ze die bloemen. Het is fantastisch om naar het drukke gedoe van die dieren te kijken.

lees meer
TuinierenVakantie zonder tuinzorgen

Vakantie-tuinzorgen hebben altijd te maken met het onderhoud. Krijgen de planten wel tijdig en genoeg water? Wordt het gras gemaaid?

lees meer
Tuintips zomerHandige zomer tuintips

Zelfs in de tuin is s zomers alles vooral lekker loom genieten. Lange, late avonden. Gezellige tuinverlichting. Het leven is op zn top en ademt licht, lucht, warmte en kracht. Het gevoel dat niets hoeft en alles mag.

lees meer
ZomertuinGenieten in de zomertuin

Iedereen ervaart de zomer anders, maar zonder tuin of een ruim terras of balkon is de zomer bijna ondenkbaar. Heerlijk zitten of liggen in de zon of onder een parasol met mensen en leven om je heen. Of een moment voor jezelf: lekker luieren en lezen in een hangmat.

lees meer
LoungeLLoungeL

Dutch Design dringt nu ook echt door in de tuin met de introductie van het LoungeL tuinmeubelsysteem. Ontworpen door LIDD als een frisse kijk op loungen. Eén vierkante module vormt de basis waarmee je zelf een tafel, stoel of bank kunt samenstellen

lees meer
Planten en bloemenTuinieren met emoties

Onze zintuigen laten zich verleiden door een spel van kleuren en vormen, en van geuren en geluiden. Sense of Nature is een tuinplantenconcept waarbij alles draait om de emoties die ieder mens bij een plant beleeft. Binnen dit concept zijn er vijf plantgroepen gemaakt.

lees meer
LavendelLekkere lavendel

Deze zomer mag lavendel eigenlijk niet ontbreken in tuin of op balkon en terras. Van deze plant krijg je spontaan een vakantiegevoel. Van juni tot en met september trakteert lavendel op een zee van kleurrijke bloemen.

lees meer
Fatboy parasolFatboy® flowerpowersol

Fatboy verwelkomt het zomergevoel met een nieuwe, vredige en liefdevolle parasol. Je hoeft niet eens Austin Powers of een van zijn sexy vrouwelijke sidekicks te zijn om van de bloeiende schaduw onder de Fatboy® flowerpowersol te genieten.

lees meer
JEEO buitendoucheJee O All weather douche

365 dagen per jaar buiten douchen €Ã‚¦. En vorstvrij. Dat is nu mogelijk met de JEE-O Outside douche collectie. JEE-O heeft weer een stap vooruit gezet in de optimalisering van haar kwalitatief hoogstaande RVS douches.

lees meer
Bella Anna hortensia Tuinjuweeltje: Bella Anna

Dit tuinseizoen introduceert hortensiaspecialist Endless Summer een nieuwe tuinhortensia: Bella Anna. Een bijzondere bloeier met een mix van roze en oudroze bloemen

lees meer
Schaduwdoeken tuinKleurrijke schaduw

De nieuwe collectie schaduwdoeken van Nesling & Purple Frog zijn een lust voor het oog. BLOEM en BOOM zijn de eerste van een serie schaduwdoeken met levensgrote natuurprints.

lees meer
gratis roomplanner


Gratis woonbrochures