wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

De tuin in de zomer

 
Ikea solvindenOveral licht met IKEA
Geniet nog lang nadat de zon ondergaat van een mooie zomeravond met SOLVINDEN buitenverlichting in de vorm van appels en peren of een handige stick voor in de grond.
IKEA tuinverlichting
Veilig spelen op kokosVeilig spelen op kokos

Veel tuinbezitters hebben in de tuin een speelplaats gereserveerd voor kinderen bijvoorbeeld met een schommel, glijbaan of wip. Kokos bodembedekker is een duurzaam alternatief voor bijvoorbeeld rubberen tegels.

Lees meer
Gratis woonmagazine
Een blauwe tuin...Een blauwe tuin...

De bekende roze, blauwe of witte bollen, pluimen en tuilen knallen de voortuintjes uit; hortensia is een zeer gewilde tuin- en potplant, vooral vanwege haar enorm rijke bloei.

Lees meer
Vaste planten als versierdersVaste planten als versierders

Tuin, terras en balkon zijn een heerlijk verlengstuk van je huis, binnen en buiten gaan bijna ongemerkt in elkaar over. Een geweldige kans om je woonruimte te verdubbelen.

Lees meer
Bloeiende bollen voor buitenkamerBloeiende bollen voor buitenkamer

Van mei tot en met september willen we het liefst genieten van lange en zonnige dagen. De tuin of het balkon vormt dan een ideaal verlengstuk van de woonkamer. Met bloeiende Dahlia’s, Begonia’s, Lelies en Calla’s tover je in een handomdraai de buitenkamer om tot een exotisch vakantieparadijs

Lees meer
Bob tuinmeubelenBoB heeft het allemaal!

BoB is anders. Eigenwijs en eigentijds. Stoer en stijlvol. Dutch Design voor buiten. BoB trotseert zon, regen, wind en sneeuw. En blijft 100% BoB.

Lees meer
bloempottenTerracotta voor terras en tuin

Terracotta, Italiaans voor gebakken klei, is een natuurlijk materiaal met een vriendelijke, pure uitstraling die bij alle tuinstijlen past. Potten en bakken van terracotta sluiten helemaal aan bij de nu heersende natuurtrend in huis en tuin.

Lees meer
ZomerbalkonHartverwarmend zomerbalkon

Met de zomer op zijn hoogtepunt is het heerlijk om ieder vrij uurtje buiten door te brengen. Lekker op vakantie en buiten wandelen en fietsen. Maar ook rustig genieten van een goed boek en een hapje en drankje op het eigen balkon of terras tussen mooie bloeiende en groene planten.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Balkon en terrasWe zetten de bloemetjes buiten . .

Het balkon en terras zijn steeds meer een verlengde van de woonkamer. De plaats waar binnen en buiten ongemerkt in elkaar over kunnen gaan. Bloeiende planten van binnen kunnen ook buiten op het balkon of terras de sfeer verhogen.

Lees meer
Eten uit eigen tuinEten uit eigen tuin is in

Veel van wat wij eten kan goed in een pot gekweekt worden en dus ook op het balkon of terras. Van eigen tuinkruiden in pot tot struikjes en kleine bomen met fruit. Dat smaakt toch veel lekkerder?

Lees meer
StoeptegeltuinEen stoeptegeltuintje

Het is geen nieuw idee, maar wel een heel goed plan om een paar bakken met planten tegen de gevel te plaatsen, of enkele stoeptegels te lichten, de vrijgekomen grond te verbeteren met compost en daar klim- of andere planten in te laten groeien. 

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Groen balkonGroen op het balkon

Ieder balkon kan een groen tuintje worden, maar iedere situatie is weer anders en niet alles kan of mag. Houd bij de plantenkeuze rekening met bezonning, wind en uitdroging.

Lees meer
Kliko opbergenGroene garage voor kliko

Een kliko in de tuin of bij de voordeur is voor velen niet de meest aantrekkelijke aanblik. De verschillend gekleurde afvalbakken zijn vaak een storend element rondom het huis. Dit visuele probleem los je echter eenvoudig op: maak een ‘groene’ klikogarage met kant en klare hagen.

Lees meer
Tuin zomerTicket naar eigen tuin

Veel planten nemen je mee op een wereldreis en zorgen voor een ontspannen vakantiesfeer. Boek daarom deze zomer een ticket naar eigen tuin!

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures